Hopp til innhold

Flere avlysninger for Amy

Amy Winehouse, som blant annet trakk seg fra Øyafestivalen, har igjen avlyst konserter.

Amy Winehouse

Amy Winehouse var tilsynelatende i fin form da hun var på en festival i Lollapalooza 5. august. Tre dager etter kanselerte hun sin konsert på Øyafestivalen i Oslo.

Foto: Brian Kersey / AP

Amy Winehouse

Amy Winehouse, her på Virgin Festival i Baltimore 4. august, har avlyst flere konserter den siste tiden, og skylder på skrantende helse.

Foto: BILL AUTH / Reuters

Les også: Er Amy i trøbbel?

Les også: Amy innlagt på sykehus

Les også: Amy avlyser Øya

Nett-tv: Amy Winehouse avlyser

P3tv: Amy Winehouse på Hove

Rolling Stones spiller i Tyskland i dag og onsdag. Amy Winehouse skulle varme opp publikum, men må skuffe de som hadde gledet seg til det, melder BBC .

23-åringen skulle være med under Stones konserter på Dusseldorfs LTU Arena og på AOL Arena i Hamburg. Og kanseleringene er de siste i en rekke av avlysninger fra Winehouse, som ble erstattet av Minor Majority på Øya i forrige uke.

Skylder på helsa

Soulkometen har lagt skylda på sviktende helse, mens tabloidaviser hevder hun blir behandlet for en overdose og at hun har vært nær et selvmord . NME melder at hun måtte få magen pumpet etter et tilfelle av overdose.

Andre medier, som Gigwise har hevdet at hun også sier ”no, no, no” til å dra på rehabilitering.

En talsmann for artisten nekter å kommentere ryktene i tabloidene, og fortsatt er ikke hennes konsert på en festival i Storbritannia kommende helg.

MTV-nominert

Sist uke fikk Amy Winehouse tre nominasjoner til MTV Video Music Awards, inkludert kategorien for Årets kvinnelige artist.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.