NRK Meny
Normal

Amy avlyser Øya

Bare timer før sin opptreden meddeler Amy Winehouse at hun ikke spiller på Øya likevel. Årsak: ukjent.

Amy Winehouse på Hove '07
Foto: Kim Erlandsen / NRK

"Øyafestivalen beklager å informere om at den britiske popsoul-kometen Amy Winehouse har avlyst sin opptreden i kveld", skriver Øyas pressekontakt Jonas Prangerød i en pressemelding.

Fikk beskjed etter lydsjekken

Han sier avlysningen kom brått og overraskende litt før ett i dag.

Det store crewet til Winehouse var på plass allerede i går, og backingbandet akkurat hadde gjennomført lydsjekken sin da vi fikk beskjed.

Ga ingen grunn for avlysningen

Foreløpig har ingen grunn blitt oppgitt, Øyafestivalen kommer tilbake med mer så snart vi blir informert.

Minor Majority stepper inn

Erstatter blir det formidable norske bandet Minor Majority, og de lover å levere en knallkonsert.

Den mollstemte poprockgruppa anført av Pål Angelskår slo gjennom med sitt andre album If I Told You, You Were Beautiful i 2002. Siden har de vært blant bestselgerne i sin sjanger her til lands, godt hjulpet av fengende låter og tung radiorotasjon. I januar i år vant de Spellemannsprisen for beste popgruppe for 2006-utgivelsen Reasons To Hang Around.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller