Er Amy i trøbbel?

Er Amy Winehouse i ferd med å kaste bort alt hun har oppnådd?

Amy Winehouse

Amy Winehouse seiler i medvind kunstnerisk, men sliter kanskje mer på andre områder i livet.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

 

Amy Winehouse bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Amy Winehouse sier hun bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Foto: Magne Gisvold / NRK

Les også: Amy Winehouse digger drama

P3tv: Amy Winehouse-konserten på Hove!

Bilder: Amy Winehouse på Hove!

Amy Winehouse seiler i medvind, men nå later det til at hun kan være i trøbbel og risikere å kaste bort alt hun har oppnådd.

Dropper spillejobber

Hun kansellerer spillejobber i siste liten, og skylder på at hun er sliten - for så å bli sett ute på byen samme kveld eller på spritshopping. To eksempler nylig var en stor konsert hun skulle gjennomført i Liverpool for en uke siden, og deretter T in the Park i Skottland - hvor hun skuffet 80.000 fans.

Fredag skal Amy Winehouse spille på en festival i Østerrike, men arrangørene er ifølge The Sun allerede blitt advart av Amys eget management om at hun kanskje ikke vil dukke opp.

Bekymrede venner

Det meldes også at hennes egne venner er dypt bekymret. De ba henne til middag for å snakke alvor med henne sist helg, men det hele endte med at Amy marsjerte hun ut i raseri.

Vennene mener at forholdet til Blake Fielder-Civil er det verste som har skjedd henne.

- Noen ganger er det som om han har hypnotisert henne. Hun vil gjøre alt - og jeg mener alt - han ber henne om. Sammen later de to til å være ute etter å ødelegge seg selv, sier kilder til avisen.

Radmager

Bilder tatt for to år siden viser en formfull og sunn jente. I dag er hun radmager, håret er en ugredd såte, kroppen er dekket med tatoveringer og arr etter kutt.

Amy selv hevder arrene er etter fall eller skriver seg fra «mer desperate tider».

Kulturstrøm