Hopp til innhold

Er Amy i trøbbel?

Er Amy Winehouse i ferd med å kaste bort alt hun har oppnådd?

Amy Winehouse

Amy Winehouse seiler i medvind kunstnerisk, men sliter kanskje mer på andre områder i livet.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

 

Amy Winehouse bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Amy Winehouse sier hun bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Foto: Magne Gisvold / NRK

Les også: Amy Winehouse digger drama

P3tv: Amy Winehouse-konserten på Hove!

Bilder: Amy Winehouse på Hove!

Amy Winehouse seiler i medvind, men nå later det til at hun kan være i trøbbel og risikere å kaste bort alt hun har oppnådd.

Dropper spillejobber

Hun kansellerer spillejobber i siste liten, og skylder på at hun er sliten - for så å bli sett ute på byen samme kveld eller på spritshopping. To eksempler nylig var en stor konsert hun skulle gjennomført i Liverpool for en uke siden, og deretter T in the Park i Skottland - hvor hun skuffet 80.000 fans.

Fredag skal Amy Winehouse spille på en festival i Østerrike, men arrangørene er ifølge The Sun allerede blitt advart av Amys eget management om at hun kanskje ikke vil dukke opp.

Bekymrede venner

Det meldes også at hennes egne venner er dypt bekymret. De ba henne til middag for å snakke alvor med henne sist helg, men det hele endte med at Amy marsjerte hun ut i raseri.

Vennene mener at forholdet til Blake Fielder-Civil er det verste som har skjedd henne.

- Noen ganger er det som om han har hypnotisert henne. Hun vil gjøre alt - og jeg mener alt - han ber henne om. Sammen later de to til å være ute etter å ødelegge seg selv, sier kilder til avisen.

Radmager

Bilder tatt for to år siden viser en formfull og sunn jente. I dag er hun radmager, håret er en ugredd såte, kroppen er dekket med tatoveringer og arr etter kutt.

Amy selv hevder arrene er etter fall eller skriver seg fra «mer desperate tider».

Kulturstrøm

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)

  • Ny undersøkelse: Færre leser for barna sine

    Stadig færre foreldre leser høyt for barna sine. Andelen boklesere i befolkningen synker sakte, viser Leserundersøkelsen 2024, som blir sluppet i dag, skriver Den norske forleggerforeningen i en pressemelding.

    – Foreldres lesing er avgjørende for barns ordforråd og leseglede. Nå faller også disse tallene, dette er dramatisk, sier Trine Skei Grande, administrerende direktør i Forleggerforeningen.

    Én av fire foreldre leser aldri høyt for barna sine. I 2017 svarte 93 prosent av foreldre med barn under 10 år at de leste høyt for barna sine. I 2023 var tallet 75 prosent. Samtidig viser undersøkelsen at de som leser for barna sine, gjør det oftere enn før.

    Leseundersøkelsen har blitt gjennomført av Forleggerforeningen og Bokhandlerforeningen siden 1977.

    – Leserundersøkelsen bekrefter at vi trenger et krafttak for lesing, sier Trine Skei Grande i Forleggerforeningen og Anne Schiøtz i Bokhandlerforeningen.