Er Amy i trøbbel?

Er Amy Winehouse i ferd med å kaste bort alt hun har oppnådd?

Amy Winehouse

Amy Winehouse seiler i medvind kunstnerisk, men sliter kanskje mer på andre områder i livet.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

 

Amy Winehouse bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Amy Winehouse sier hun bryr seg fint lite om hva folk sier om henne.

Foto: Magne Gisvold / NRK

Les også: Amy Winehouse digger drama

P3tv: Amy Winehouse-konserten på Hove!

Bilder: Amy Winehouse på Hove!

Amy Winehouse seiler i medvind, men nå later det til at hun kan være i trøbbel og risikere å kaste bort alt hun har oppnådd.

Dropper spillejobber

Hun kansellerer spillejobber i siste liten, og skylder på at hun er sliten - for så å bli sett ute på byen samme kveld eller på spritshopping. To eksempler nylig var en stor konsert hun skulle gjennomført i Liverpool for en uke siden, og deretter T in the Park i Skottland - hvor hun skuffet 80.000 fans.

Fredag skal Amy Winehouse spille på en festival i Østerrike, men arrangørene er ifølge The Sun allerede blitt advart av Amys eget management om at hun kanskje ikke vil dukke opp.

Bekymrede venner

Det meldes også at hennes egne venner er dypt bekymret. De ba henne til middag for å snakke alvor med henne sist helg, men det hele endte med at Amy marsjerte hun ut i raseri.

Vennene mener at forholdet til Blake Fielder-Civil er det verste som har skjedd henne.

- Noen ganger er det som om han har hypnotisert henne. Hun vil gjøre alt - og jeg mener alt - han ber henne om. Sammen later de to til å være ute etter å ødelegge seg selv, sier kilder til avisen.

Radmager

Bilder tatt for to år siden viser en formfull og sunn jente. I dag er hun radmager, håret er en ugredd såte, kroppen er dekket med tatoveringer og arr etter kutt.

Amy selv hevder arrene er etter fall eller skriver seg fra «mer desperate tider».

Kulturstrøm

 • Vikingtidsmuseum har blitt godkjent

  Vikingtidsmuseet på Bygdøy er godkjent av Plan og bygningsetaten.

  Det skriver Avisa Oslo.

  Statsbygg får tillatelse til å begynne oppføring av nytt museumsbygg og tilbygg til det eksisterende Vikingtidsmuseet på Bygdøy – som også skal rehabiliteres.

  Museet blir etter planen ferdigstilt i 2025/26.

  Det nye vikingskipmuseet
  Foto: Aart Architects / Statsbygg
 • Støtter demonstrasjon i Oslo

  Folk i kultursektoren gjennomfører i dag en demonstrasjon utenfor Stortinget. Det er en protest mot de strenge smitteverntiltakene som rammer scener og teatre over hele landet.

  Teatersjef Rolf Degerlund støtter alle dem som møter opp på Eidsvolls plass kl. 12.00 i dag. Ingen fra det samiske nasjonalteatret Beaivváš vil være der, da de står midt i prøver på stykket "Ellos eatnu! - Nullpunkt" som har premiere i Alta den 4. februar. Stykket omhandler en annen demonstrasjon, nemlig Alta-aksjonen som ble gjennomført for over 40 år siden.

  – Vi vet ikke om vi får gjennomført vår planlagte turné slik smitteverntiltakene er nå, sier en oppgitt Degerlund. Han sier det er ubegripelig at shoppingsentre kan ha over 200 mennesker inne samtidig, men ikke teatre.

  – Det er vel ikke dokumentert et eneste smittetilfelle i en teatersal hittil, sier Degerlund.

  Rolf Degerlund teatersjef ved Beaivváš Sámi Teahter
  Foto: Frode Grønmo / NRK