NRK Meny
Normal

Fikk muslimer og nazister på døra

Bård og Harald kledde seg ut som det folk frykter aller mest på Halloween og lot flere skremmende skikkelser dukke opp på jakt etter godteri.

Video Storbynatt: Halloween

Klikk på bildet for å se video.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første program av «Storbynatt» gikk av stabelen på tirsdag og 550.000 seere kunne se Harald Eia spise sitt eget fett.

Drøy humor

Storbynatt, Bård og Harald

Bård og Harald har lagt inn marsjfarten.

Foto: Storbynatt/Funkenhauser

Humorduoen har tidligere uttalt at de forventer reaksjoner på programmene og at de kommer til å ta opp aktuelle temaer som skytteren som herjer i Malmø.

– Vi kan ikke spøke med at skytteren er dårlig til å treffe, men det går an å tulle med mediedekningen av skyte-episodene. Vi skal tøyse med ting folk ikke trodde det gikk an å tulle med, forklarer Bård Tufte Johansen overfor NRK.no.

Bedre etter hvert

Over en halv million så det første programmet og Eia lover at det vil blir gode grunner til å følge med videre i programserien.

– Det er et bra seertall til å være første program og programmet kommer til å bli kulere etter hvert. Vi er alltid litt rustne i starten, men så kommer vi opp i marsfart rundt tredje program tenker jeg, sier Eia til NRK.no.

SE EKSKLUSIVT KLIPP:

Video Utdrag fra Storbynatt

Se «Storbynatt» på NRK1, torsdag 4.11, kl. 22.30.

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters