NRK Meny
Normal

Fikk muslimer og nazister på døra

Bård og Harald kledde seg ut som det folk frykter aller mest på Halloween og lot flere skremmende skikkelser dukke opp på jakt etter godteri.

Video Storbynatt: Halloween

Klikk på bildet for å se video.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første program av «Storbynatt» gikk av stabelen på tirsdag og 550.000 seere kunne se Harald Eia spise sitt eget fett.

Drøy humor

Storbynatt, Bård og Harald

Bård og Harald har lagt inn marsjfarten.

Foto: Storbynatt/Funkenhauser

Humorduoen har tidligere uttalt at de forventer reaksjoner på programmene og at de kommer til å ta opp aktuelle temaer som skytteren som herjer i Malmø.

– Vi kan ikke spøke med at skytteren er dårlig til å treffe, men det går an å tulle med mediedekningen av skyte-episodene. Vi skal tøyse med ting folk ikke trodde det gikk an å tulle med, forklarer Bård Tufte Johansen overfor NRK.no.

Bedre etter hvert

Over en halv million så det første programmet og Eia lover at det vil blir gode grunner til å følge med videre i programserien.

– Det er et bra seertall til å være første program og programmet kommer til å bli kulere etter hvert. Vi er alltid litt rustne i starten, men så kommer vi opp i marsfart rundt tredje program tenker jeg, sier Eia til NRK.no.

SE EKSKLUSIVT KLIPP:

Video Utdrag fra Storbynatt

Se «Storbynatt» på NRK1, torsdag 4.11, kl. 22.30.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller