Fikk muslimer og nazister på døra

Bård og Harald kledde seg ut som det folk frykter aller mest på Halloween og lot flere skremmende skikkelser dukke opp på jakt etter godteri.

Video Storbynatt: Halloween

Klikk på bildet for å se video.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første program av «Storbynatt» gikk av stabelen på tirsdag og 550.000 seere kunne se Harald Eia spise sitt eget fett.

Drøy humor

Storbynatt, Bård og Harald

Bård og Harald har lagt inn marsjfarten.

Foto: Storbynatt/Funkenhauser

Humorduoen har tidligere uttalt at de forventer reaksjoner på programmene og at de kommer til å ta opp aktuelle temaer som skytteren som herjer i Malmø.

– Vi kan ikke spøke med at skytteren er dårlig til å treffe, men det går an å tulle med mediedekningen av skyte-episodene. Vi skal tøyse med ting folk ikke trodde det gikk an å tulle med, forklarer Bård Tufte Johansen overfor NRK.no.

Bedre etter hvert

Over en halv million så det første programmet og Eia lover at det vil blir gode grunner til å følge med videre i programserien.

– Det er et bra seertall til å være første program og programmet kommer til å bli kulere etter hvert. Vi er alltid litt rustne i starten, men så kommer vi opp i marsfart rundt tredje program tenker jeg, sier Eia til NRK.no.

SE EKSKLUSIVT KLIPP:

Video Utdrag fra Storbynatt

Se «Storbynatt» på NRK1, torsdag 4.11, kl. 22.30.

Kulturstrøm

 • Karnevalet i Rio starter fredag

  Flere millioner turister og fastboende er ventet til karnevalet i Brasil. Folkefesten varer seks dager til ende. Én av de store attraksjonene er konkurransen mellom byens sambaskoler i den berømte paraden.

  Sambadansere under fjorårets karneval i Rio.
  Foto: CARL DE SOUZA / AFP
 • Vil ikke hindre riving av Y-blokka

  Fylkesmannen vil ikke hindre riving av Y-blokka. Det er klart etter behandlingen av klagen mot Oslo kommune. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup sier til NRK at de samtidig har mottatt varsel om det kommende søksmålet mot staten, og har ingen ytterligere kommentarer til saken.

  Y-blokka
  Foto: NRK / NRK
 • Joaquin Phoenix støtter norsk film

  Oscar-vinneren ble så rørt av den norske dokumentarfilmen «Gunda» at han gikk rett inn som medprodusent. Filmen følger en norsk grisemor og hennes grisunger på nært hold, og er regissert av Viktor Kossakovsky. «Gunda» vises søndag under Berlinalens nye konkurranseseksjonen Encounters, og er også med i dokumentarfilm-konkurransen.

  Dokumentarfilmen Gunda regissert av Viktor Kossakovsky
  Foto: Egil Håskjold Larsen/Sant&Usant / NTB