Hopp til innhold

Fikk muslimer og nazister på døra

Bård og Harald kledde seg ut som det folk frykter aller mest på Halloween og lot flere skremmende skikkelser dukke opp på jakt etter godteri.

Video Storbynatt: Halloween

Klikk på bildet for å se video.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første program av «Storbynatt» gikk av stabelen på tirsdag og 550.000 seere kunne se Harald Eia spise sitt eget fett.

Drøy humor

Storbynatt, Bård og Harald

Bård og Harald har lagt inn marsjfarten.

Foto: Storbynatt/Funkenhauser

Humorduoen har tidligere uttalt at de forventer reaksjoner på programmene og at de kommer til å ta opp aktuelle temaer som skytteren som herjer i Malmø.

– Vi kan ikke spøke med at skytteren er dårlig til å treffe, men det går an å tulle med mediedekningen av skyte-episodene. Vi skal tøyse med ting folk ikke trodde det gikk an å tulle med, forklarer Bård Tufte Johansen overfor NRK.no.

Bedre etter hvert

Over en halv million så det første programmet og Eia lover at det vil blir gode grunner til å følge med videre i programserien.

– Det er et bra seertall til å være første program og programmet kommer til å bli kulere etter hvert. Vi er alltid litt rustne i starten, men så kommer vi opp i marsfart rundt tredje program tenker jeg, sier Eia til NRK.no.

SE EKSKLUSIVT KLIPP:

Video Utdrag fra Storbynatt

Se «Storbynatt» på NRK1, torsdag 4.11, kl. 22.30.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.