Fikk muslimer og nazister på døra

Bård og Harald kledde seg ut som det folk frykter aller mest på Halloween og lot flere skremmende skikkelser dukke opp på jakt etter godteri.

Video Storbynatt: Halloween

Klikk på bildet for å se video.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Første program av «Storbynatt» gikk av stabelen på tirsdag og 550.000 seere kunne se Harald Eia spise sitt eget fett.

Drøy humor

Storbynatt, Bård og Harald

Bård og Harald har lagt inn marsjfarten.

Foto: Storbynatt/Funkenhauser

Humorduoen har tidligere uttalt at de forventer reaksjoner på programmene og at de kommer til å ta opp aktuelle temaer som skytteren som herjer i Malmø.

– Vi kan ikke spøke med at skytteren er dårlig til å treffe, men det går an å tulle med mediedekningen av skyte-episodene. Vi skal tøyse med ting folk ikke trodde det gikk an å tulle med, forklarer Bård Tufte Johansen overfor NRK.no.

Bedre etter hvert

Over en halv million så det første programmet og Eia lover at det vil blir gode grunner til å følge med videre i programserien.

– Det er et bra seertall til å være første program og programmet kommer til å bli kulere etter hvert. Vi er alltid litt rustne i starten, men så kommer vi opp i marsfart rundt tredje program tenker jeg, sier Eia til NRK.no.

SE EKSKLUSIVT KLIPP:

Video Utdrag fra Storbynatt

Se «Storbynatt» på NRK1, torsdag 4.11, kl. 22.30.

Kulturstrøm

 • Ny kontrovers for «Bird Box»

  Canadiere har reagert på at skrekkfilmen «Bird Box» bruker opptak fra togeksplosjonen i Québec i 2013. Et godstog med råolje sporet av og raste inn i småbyen Lac-Mégantic. 47 mennesker døde. Produsenten Netflix nekter imidlertid å fjerne opptakene, melder Canadas rikskringkasting, CBC. Opptakene av tragedien er tatt med mobiltelefon og solgt til et arkivfotoselskap, som har solgt dem videre til Netflix. «Bird Box» har tidligere skapt overskrifter da folk begynte å gjøre ting i blinde, inspirert av filmen, blant annet kjøre bil.

  Sandra Bullock under innspilling av filmen «Bird Box»
  Foto: Saeed Adyani / AP
 • Spilledirektør beklager heterotvang

  I den nyeste utviklingen av dataspillet «Assassin’s Creed Odyssey», tvinger historien to av hovedpersonene, Kassandra og Alexios, til å inngå tradisjonelt ekteskap. Fansen har reagert kraftig, ettersom historien ellers har tillat spillere selv å velge hvilken legning de vil anta i universet. Det melder magasinet Polygon. Spillskaperne har beklaget, og lover at Kassandra og Alexios ikke vil bli nødt til å bli værende i et heterofilt ekteskap videre i handlingen.

  Fra spillet Assassin's Creed Odyssey
  Foto: Ubisoft Quebec/Ubisoft

Flere kulturnyheter