NRK Meny
Normal

Elton John falt overende på Statoil-arrangement

Det er ikke bare oljeprisene som faller. Sir Elton John (69) tok også et stup under Statoils tennisturnering i London i helgen.

På søndag var det avslutningsdag for Statoil Masters Tennis, og artisten Elton John var hyret inn som lagleder for spillerne Andy Roddick, John McEnroe, Martina Higgins og Heather Watson.

Se video øverst i saken!

Publikum gispet høyt da Elton John falt bakover på stolen sin.Artisten reiste seg kjapt opp, tilsynelatende usjenert av hendelsen. Tilbake på bena igjen så han laget sitt tape 22–16 mot laget til Billie Jean King, det skriver Daily Mail.

Et Vine-klipp av videoen er allerede sett over en halv million ganger, ifølge den britiske avisen.

Duellen med de to kjendisene som lagledere var avslutningen på Statoil Masters Tennis, som ble avholdt i Royal Albert Hall i London. Målet med kampen var å samle inn penger til Elton John AIDS Foundation.

Reagerer på tennis-festen

Statoils tennisfest i London har provosert flere, blant annet forbundsleder Hilde-Marit Rysst i fagforeningen Safe.

– Vi synes dette virker litt spesielt. Her hjemme mister folk jobben og går inn i jula uten fremtidsutsikter. I tillegg blir jeg provosert når det her hjemme kuttes på absolutt alt, sier hun til Teknisk Ukeblad.

Statoil har på sin side forklart at turneringen er et sponsorat som Statoil startet i 2012. Nå er de inne i siste året av sponsoravtalen, og de kommer ikke til å fortsette med konseptet.

Når det gjelder kritikken fra forbundslederen i Safe, svarer informasjonsdirektør i Statoil, Jannik Lindbæk jr., følgende:

– Vi har jobbet for å løse overtallighet med frivillighet og det har vi lyktes med. Ellers ønsker jeg ikke å kommentere andres vurderinger rundt dette, sier han til Teknisk Ukeblad.