Hopp til innhold

Elsker nakenhet

Sienna Miller er som skapt for rampelyset.

Sienna Miiller
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Sienna Miller er en av de få som slo igjenom som het ny stjerne i tabloidene, og det før hun hadde prestert noe særlig på lerret. Det skjedde under innspillingen av ”Alfie” da Jude Law falt pladask og paret ble godterier på førstesidene.

Stakkar Sienna

Jude Law og Sienna Miller

Jude Law og Sienna Miller, da de var sammen...

Foto: MAX NASH / AP

Så kom det grundig omtalte ”Nannygate” og tabloid faktoren nådde eksplosive høyder. Jude Law hadde hoppet i høyet med barnepiken!

Som uskyldig, sveket eksforlovede fikk Sienna Miller stjernestatus. Plutselig var hun den nye Kate Moss. Plutselig var hun moteikon med en bohemstil alle kopierte. Store hatter, gamle smykker, designer-klær og 70-talls gevanter ble et varemerke. Plutselig flørtet Sienna med alle Hollywoods sexy mannfolk, og det utbrettet i media.

Mer enn menn og mote

Sienna Miller
Foto: PAL PILLAI / AFP

Nå akter Sienna å bevise at hun har talent for mer enn menn og mote og går målbevisst inn for karrieren.

Sienna Miller påstår hun er skapt for rampelyset. Mamma Josephine drev Lee Strasberg dramaskole i London og fikk veer under en oppsetning av ”Nøtteknekkeren” slik at Sienna ble født i New York.

Hun gikk på en eksklusiv pensjonatskole i England og fikk smaken for jetset livet i tender alder, og det med mammas celebre venner som Elton John og David Bowie.

Elsker nakenhet

Sienna forsøkte seg som model, men var altfor liten av vekst. Hun spilte i tv-serier og kledde av seg for Daniel Craig i gangsterfilmen ”Layer Cake”. Fulgt opp av en strippescene i ”Alfie”.

- Jeg har ingen problemer med nakenhet på jobben. Jeg er fasinert av utadvendte mennesker og regner med at jeg har mange, deilige nakenscener foran meg, flirer Sienna.

Målbevisst

Sienna Miller går nå målbevist inn for karrieren på flere fronter. Det ryktes at hun snart dukker opp på teaterscenen i London som Ofelia mot eksforloveden Jude Law som Hamlet.

En tankefull Sienna sier nå at forholdet til Jude Law var et såpeopera-liv og den slags vil hun ikke ha lenger. Nå jakter hun på en passende ektemann og lengter etter å få barn.

– Jeg kan nesten ikke vente. Min verden spinner ikke lenger bare rundt meg selv. Jeg har mye kjærlighet å gi til et barn. Da vil livet plutselig få mening, sier Sienna Miller.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.