Dette fikk du ikke se på TV

Finnes det en konspirasjon som omfatter både Ari Behn, Arne Treholt og Aslak Sira Myhre? Det forsøkte i alle fall Egil Hegerberg og Lars Lønning å overbevise Jon Almaas om i fredagens «Nytt på nytt».

Video Konspiratorisk stoffprat i Nytt på Nytt

Egil «Bare Egil» Hegerberg var Linn Skåbers vikar i kveldens «Nytt på nytt»-sending, og sammen med gjest Lars Lønning har han mange teorier og forslag til løsninger på programleder Jon Almaas sine oppgaver.

Så mange at alle ikke fikk plass i kveldens program, men de kan du få se her på NRK.no i stedet.

Les også: Disse blir vikarer for Linn Skåber

Hubro-problemer

Én av kveldens nye oppgaver skaper mye hodebry for vikarlaget, men Hegerberg og Lønning gjør sitt beste for å finne en fornuftig sammenheng mellom personene.

Se video i toppen av artikkelen!

Nett-TV: Se forrige ukes «Nytt på nytt»-sending om igjen her!

I tillegg har vikaren problemer med å forstå hvorfor det er så gæærnt å skulle legge vei forbi en hubrofamilie.

– Jeg skjønner ikke hvorfor vi er så interessert i å bevare en fugl som går rundt og forsøpler naturen med et hest, kvekkende «ræv»?, spør Hegerberg, og henviser til lyden hunn-uglen visstnok er kjent for.

Se hele diskusjonen her:

Video Hubro-moro på Nytt på Nytt

Neste uke er det Are Kalvø som tar på seg vikarhatten.

Kulturstrøm

 • Polanski saksøker filmakademi

  Regissør Roman Polanski saksøker Academy of Motion Picture Arts and Sciences etter at akademiet kastet ham ut i fjor, skriver Variety. Utestengelsen er knyttet til en voldtekt av en 13 år gammel jente på 1970-tallet.

  Roman Polanski
  Foto: Str / AP
 • Helaften med Peer Gynt

  På NRK 2 i kveld kan du følge Henrik Ibsens Peer Gynt. Det blir en helaften med dokumentar, teater og etterprat med hovedrolleinnhaver Toralv Maurstad. Fra Det norske teatrets oppsetning i 2018.

  Toralv Maurstad er på veg heim etter framsyninga. Vi snakkar med han om familien Maurstad sitt livslange forhold til Peer Gynt, og det å kome seg opp og fram i livet. Regi: Ninja Benneche
 • 180.000 bier i Notre-Dame overlevde

  Katedralens bikuber var antatt å ha brent opp i storbrannen. Men birøkteren kunne langfredag meddele at biene har klart seg. – Jeg er så lettet, sier Nicolas Geant. Han har tatt seg av biene siden 2013, da kubene ble montert på taket til katedralen for å bidra til å øke antall bier i Paris. (NTB)

  Bikubene i Notre Dame