NRK Meny
Normal

Dette fikk du ikke se på TV

Finnes det en konspirasjon som omfatter både Ari Behn, Arne Treholt og Aslak Sira Myhre? Det forsøkte i alle fall Egil Hegerberg og Lars Lønning å overbevise Jon Almaas om i fredagens «Nytt på nytt».

Video Konspiratorisk stoffprat i Nytt på Nytt

Egil «Bare Egil» Hegerberg var Linn Skåbers vikar i kveldens «Nytt på nytt»-sending, og sammen med gjest Lars Lønning har han mange teorier og forslag til løsninger på programleder Jon Almaas sine oppgaver.

Så mange at alle ikke fikk plass i kveldens program, men de kan du få se her på NRK.no i stedet.

Les også: Disse blir vikarer for Linn Skåber

Hubro-problemer

Én av kveldens nye oppgaver skaper mye hodebry for vikarlaget, men Hegerberg og Lønning gjør sitt beste for å finne en fornuftig sammenheng mellom personene.

Se video i toppen av artikkelen!

Nett-TV: Se forrige ukes «Nytt på nytt»-sending om igjen her!

I tillegg har vikaren problemer med å forstå hvorfor det er så gæærnt å skulle legge vei forbi en hubrofamilie.

– Jeg skjønner ikke hvorfor vi er så interessert i å bevare en fugl som går rundt og forsøpler naturen med et hest, kvekkende «ræv»?, spør Hegerberg, og henviser til lyden hunn-uglen visstnok er kjent for.

Se hele diskusjonen her:

Video Hubro-moro på Nytt på Nytt

Neste uke er det Are Kalvø som tar på seg vikarhatten.

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix