Bruce Springsteen spiller i Frognerparken

Hør smakebiter fra de tre første låtene her.

Opptak av de tre første låtene under Bruce Springsteens konsert i Frognerparken.

PÅ SCENEN: Bruce og The E-Street Band.

– Hei, Oslo! Slik startet "The Boss" konserten foran om lag 37.000 publikummere i Frognerparken i Oslo i kveld.

Han åpnet med låten "Meet me in the City" og fulgte opp med "The Ties That Bind" og "Sherry Darlig".

Dette er den tredje konserten Bruce Springsteen holder i Norge på kort tid.

For to dager siden spilte Bruce Springsteen & The E-Street Band for 37.000 trøndere, da Granåsen Arena i Trondheim ble innviet som konsertarena.

Little Steven misfornøyd

Etter konserten på Ullevaal Stadion i Oslo tidligere i sommer trillet anmelderne fem, noe Little Steven ikke var strålende fornøyd med.

– Hva skjedde med sekseren? Hva gjorde vi feil? Vi spilte vel ikke anmelderens favoritter, vi spilte jo bare rundt 35 sanger, sa en flirende Little Steven da han så anmeldelsen i VG dagen etter.

Tirsdag gikk det bedre, kanskje var det trønderske sommertemperaturer som skulle til. For etter konserten på Norges største utendørs konsertarena, fikk bandet strålende kritikk fra flere medier.

Anmelder Øyvind Rønning trillet til terningkast seks.

– Undertegnede har hørt Bruce & Co. seks ganger de siste fire åra, og kan ikke huske at de har vært mer på og mer tent fra start til mål enn denne kvelden på Granåsen Arena, skriver Rønning i Dagbladet.

Nå har altså Springsteen returnert til Oslo, for den tredje Norge-konserten denne sommeren.

Kulturstrøm

 • 180.000 bier i Notre-Dame overlevde

  Katedralens bikuber var antatt å ha brent opp i storbrannen. Men birøkteren kunne langfredag meddele at biene har klart seg. – Jeg er så lettet, sier Nicolas Geant. Han har tatt seg av biene siden 2013, da kubene ble montert på taket til katedralen for å bidra til å øke antall bier i Paris. (NTB)

  Bikubene i Notre Dame
 • Tankekors om elegante vindmøller

  – Ut av tidsånden tegner konturen av klimaprofitøren seg. Et løpsk udyr som har næret seg på klimakrisen, skriver arkitekt Knut Folstad på Ytring. Han synes vindmøller som arkitektur er elegante, men stiller spørsmålstegn ved den sprikende verdidebatten rundt konsesjonene.

 • Norge beste land for journalister

  USA har falt tre plasser og ligger nå som land nummer 48 på pressefrihetsindeksen, melder franskbaserte Reportere uten grenser. Leder Christophe Deloire sier populistiske og autoritære ledere pisker opp hat som i stadig større grad gir uttrykk i vold mot journalister. Tyrkia som har fengslet flere journalister enn noe annet land, er rangert blant de verste. Helt nederst på lista har Turkmenistan erstattet Nord-Korea på 180. plass, skriver Medier24.

  Kart over pressefriheten i verden
  Foto: Reportere uten grenser