NRK Meny
Normal

Bruce Springsteen spiller i Frognerparken

Hør smakebiter fra de tre første låtene her.

Opptak av de tre første låtene under Bruce Springsteens konsert i Frognerparken.

PÅ SCENEN: Bruce og The E-Street Band.

– Hei, Oslo! Slik startet "The Boss" konserten foran om lag 37.000 publikummere i Frognerparken i Oslo i kveld.

Han åpnet med låten "Meet me in the City" og fulgte opp med "The Ties That Bind" og "Sherry Darlig".

Dette er den tredje konserten Bruce Springsteen holder i Norge på kort tid.

For to dager siden spilte Bruce Springsteen & The E-Street Band for 37.000 trøndere, da Granåsen Arena i Trondheim ble innviet som konsertarena.

Little Steven misfornøyd

Etter konserten på Ullevaal Stadion i Oslo tidligere i sommer trillet anmelderne fem, noe Little Steven ikke var strålende fornøyd med.

– Hva skjedde med sekseren? Hva gjorde vi feil? Vi spilte vel ikke anmelderens favoritter, vi spilte jo bare rundt 35 sanger, sa en flirende Little Steven da han så anmeldelsen i VG dagen etter.

Tirsdag gikk det bedre, kanskje var det trønderske sommertemperaturer som skulle til. For etter konserten på Norges største utendørs konsertarena, fikk bandet strålende kritikk fra flere medier.

Anmelder Øyvind Rønning trillet til terningkast seks.

– Undertegnede har hørt Bruce & Co. seks ganger de siste fire åra, og kan ikke huske at de har vært mer på og mer tent fra start til mål enn denne kvelden på Granåsen Arena, skriver Rønning i Dagbladet.

Nå har altså Springsteen returnert til Oslo, for den tredje Norge-konserten denne sommeren.

Kulturstrøm

 • Gode kritikker for «Skjelvet»

  – Det er utrolig gøy med så fantastiske kritikker på «Skjelvet». Vi er en blid gjeng, sier Ane Dahl Torp. Ifølge NRKs anmelder i Filmpolitiet, Birger Vestmo, er filmens forløper «Bølgen» kun et skvulp i forhold.

 • Birgitta Oftestad til finalen

  Da juryen plukket ut de seks finalistene som skulle gå videre til finalen i Eurovision Young Musicians, la de stor vekt på de unge musikernes evne til å kommunisere musikken. Norske Birgitta Oftestad var en av de seks som traff juyren sterkest med sitt musikalske budskap, og er videre til finalen som finner sted torsdag 23.08 i Edinburgh.

  Birgitta Elisa Oftestad til finalen i Eurovision Young Musician
  Foto: Karen Brodshaug Sveen / NRK
 • Uvær skaper problem for festival

  Sterk vind gjør at en av scenene til Parkenfestivalen i Bodø kan falle sammen. Politiet har sperret av et område og evakuert to hus. Beboerne er innlosjert på hotell. Festivalen startet fredag, og søndag ble scenen rigget ned.