NRK Meny
Normal

Bruce Springsteen spiller i Frognerparken

Hør smakebiter fra de tre første låtene her.

Opptak av de tre første låtene under Bruce Springsteens konsert i Frognerparken.

PÅ SCENEN: Bruce og The E-Street Band.

– Hei, Oslo! Slik startet "The Boss" konserten foran om lag 37.000 publikummere i Frognerparken i Oslo i kveld.

Han åpnet med låten "Meet me in the City" og fulgte opp med "The Ties That Bind" og "Sherry Darlig".

Dette er den tredje konserten Bruce Springsteen holder i Norge på kort tid.

For to dager siden spilte Bruce Springsteen & The E-Street Band for 37.000 trøndere, da Granåsen Arena i Trondheim ble innviet som konsertarena.

Little Steven misfornøyd

Etter konserten på Ullevaal Stadion i Oslo tidligere i sommer trillet anmelderne fem, noe Little Steven ikke var strålende fornøyd med.

– Hva skjedde med sekseren? Hva gjorde vi feil? Vi spilte vel ikke anmelderens favoritter, vi spilte jo bare rundt 35 sanger, sa en flirende Little Steven da han så anmeldelsen i VG dagen etter.

Tirsdag gikk det bedre, kanskje var det trønderske sommertemperaturer som skulle til. For etter konserten på Norges største utendørs konsertarena, fikk bandet strålende kritikk fra flere medier.

Anmelder Øyvind Rønning trillet til terningkast seks.

– Undertegnede har hørt Bruce & Co. seks ganger de siste fire åra, og kan ikke huske at de har vært mer på og mer tent fra start til mål enn denne kvelden på Granåsen Arena, skriver Rønning i Dagbladet.

Nå har altså Springsteen returnert til Oslo, for den tredje Norge-konserten denne sommeren.

Kulturstrøm

  • Lalla Carlsens hus fredet

    I 1930 sikret Lalla og Carsten Carlsen seg en sveitservilla fra 1800-tallet i Oslo, som de kalte Villa Gro-Gro. I dag er deres barnebarn, Vibeke Sæther, som eier huset sammen med sin ektemann. – Familiens formidable innsats for å ta vare på huset gjør at vi i dag har bevart et av Norges mest spennende kunstnerhjem, sier riksantikvar Jørn Holme via en pressemelding. Huset regnes som det best bevarte av de få gjenværende eiendommene som utgjorde den gamle trehusforstaden Briskeby i Oslo (NTB).

    Villa Gro-Gro
    Foto: NTB Tema
  • Slottet stiller ut bunader

    I sommar blir bunadene og dei samiske draktene til kongefamilien stilte ut i Dronning Sonja Kunststall, i ei utstilling som skal vise den norske kulturarven i dei kongelege samlingane. Fleire av draktene har gått i arv i kongefamilien.

Flere kulturnyheter