Bok fra the Boss?

Tenk hva den mannen har å fortelle!

Bruce Springsteen
Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

Bruce Springsteen og Little Steven

Little Steven er en av dem som sikkert får stor plass i selvbiografien til Bruce Springsteen.

Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

Bruce Springsteen sies å arbeide på en selvbiografi. Boken kommer til å bygge på de omfattende dagbøkene den nå 60 år gamle Springsteen har ført i løpet av sin lange karriere, skriver New York Post .

Rockehistoriens mestselgende?

Det er foreløpig ikke snakk om noe ferdig manus, men dersom boken blir en realitet, forventes den å bli en av rockehistoriens mestselgende biografier.

Eksperter tror Springsteen kan få nærmere 60 millioner kroner i forskudd dersom han gjør en avtale med et forlag om ei slik bok.

Tidligere bøker

Springsteen har tidligere vært gjenstand for en rekke biografier, som Born To Run og Glory Days, skrevet av vennen og rockejournalisten David Marsh.

Det vites foreløpig ikke om Marsh har en blyant med i spillet når det gjelder den nye biografien.

Kulturstrøm

 • Mannen som anga Anne Frank truleg avslørt etter 77 år

  Ei ny etterforsking har identifisert ein person, mistenkt for å ha avslørt Anne Frank og hennar familie til nazistane.

  Anne Franks dagbok er den mest kjente førstehandskjelda om jødisk liv under krigen. Ho døydde i ein konsentrasjonsleir i 1945, 15 år gamal, etter to år i skjul.

  Eit team, inkludert ein eks-FBI-agent, sa at ein jødisk mann i Amsterdam truleg tysta på Frank-familien for å redde sin eigen familie, skriv BBC.

  Teamet, beståande av historikarar og andre ekspertar, brukte seks år med moderne etterforskingsteknikkar for å kome til bunns i saka.

  Anne Frank
 • Earl Sweatshirt tilbake med nytt album

  Den amerikanske rapartisten Earl Sweatshirt (27) er ute med sitt nye album «Sick!». Musikkanmelder Faduma Mohamud i P3 liker at Sweatshirt «er blitt enda skarpere og enda tydeligere». Terningkast 5.

  Earl Sweatshirt
  Foto: Ryosuke Ryosuke Tanzawa / Warner Music
 • Vil fjerne BBC-lisensen

  Neste nyhet om lisensen blir den siste, sier britenes kulturminister Nadine Dorries. Opposisjonen anklager Boris Johnson for å angripe BBC for å redde skinnet.

  Kulturministerens utspill tolkes i britiske medier som et tegn på at den konservative regjeringen ønsker å avskaffe TV-lisensen i 2027, når dagens avtale går ut. Fram til 2024 skal lisensavgiften fryses, og ikke lenger stige sammen med prisene for øvrig.

  Fryses lisensen de kommende årene, vil BBC miste inntekter på rundt 24 milliarder kroner.