NRK Meny
Normal

Arvola, Ingeborg

Født i 1974, vokst opp i Tromsø. Bor i Oslo. Debuterte i 1999 med romanen "Korellhuset".

Arvola har studert teatervitenskap og litteraturvitenskap ved universitetet i Oslo. Skriver både for voksne og barn.

 

Forfatteren Ingeborg Arvola
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

  Bibliografi

1999 Korellhuset (roman)

2000 Livet i et skilpaddeskall og andre historier (noveller)

2000 Blod, snørr og tårer (barnebok)

2003 Straffe, (roman)

2004 Forsiktig. Glass, (roman)

2006 Monsterrytter

Kulturstrøm

  • Kagge Forlag henter Fotland

    Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

  • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

    I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

    Guns N' Roses
  • Sony kjøper EMI

    Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).