Arvola, Ingeborg

Født i 1974, vokst opp i Tromsø. Bor i Oslo. Debuterte i 1999 med romanen "Korellhuset".

Arvola har studert teatervitenskap og litteraturvitenskap ved universitetet i Oslo. Skriver både for voksne og barn.

 

Forfatteren Ingeborg Arvola
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

  Bibliografi

1999 Korellhuset (roman)

2000 Livet i et skilpaddeskall og andre historier (noveller)

2000 Blod, snørr og tårer (barnebok)

2003 Straffe, (roman)

2004 Forsiktig. Glass, (roman)

2006 Monsterrytter