NRK Meny
Normal

"You Can't Do That"

John Lennon kunne være voldelig i sine unge år. Noen av hans mørke sider blir avdekket i "You Can't Do That".

Hør: Historien bak You Can't Do That

"You Can't Do That" ble hovedsaklig skrevet av John Lennon, og utgitt som B-side på singelen "Can't Buy Me Love" i 1964. I likhet med andre Lennon-låter som "Run For Your Life" og "Jealous Guy", var sjalusi temaet i låta.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, kubjelle, kor

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Gitar, kor

Ringo Starr: Trommer, congas

Hør: Historien bak You Can't Do That

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

 • Vakkert med Susanna

  Lyst til å høre noe fint? Sjekk denne videoen med Susanna Wallumrød og hennes band, live i NRK Radio. Musikken er fra hennes nye plate «Go Dig My Grave». Plata fikk strålende anmeldelser da den kom i vinter.

 • Bekreftet som ny Bond-regissør

  – Vi er glade for å kunngjøre at den eksepsjonelt talentfulle Danny Boyle vil lede Daniel Craig i sin femte film som James Bond, sier Michael G Wilson og Barbara Broccoli fra EON Productions i en uttalelse til The Guardian. Boyle har tidligere vunnet en Oscar for filmen «Slumdog Millionaire».

  Video Filmbonanza; - Dette er ikke en horrorfilm
  Foto: Nyhetsspiller
 • Vil følge med bokbransjens kanaler

  Kulturminister Trine Skei Grande mener det er viktig å følge mer med på utviklingen av bokbransjens salgskanaler fremover. Hun er kritisk til at forlaget Cappelen Damm har en overvekt av egne boktitler i tre av sine salgskanaler, deriblant Storytel med 80 prosent av boktitler fra samme forlag, skriver Klassekampen. I en e-post til avisen skriver hun at bokbransjen ikke bare skal ha rettigheter, men også plikter.

  Trine Skei Grande
  Foto: Anne Liv Ekroll / NRK