"You Know My Name (Look up the Number)"

The Beatles elsket humoren til folk som Peter Sellers og Monty Python. Dette kom virkelig frem i gruppens mest morsomme og burleske innspilling, som ble plassert på baksiden av singlen "Let It Be".

Hør: Historien bak You Know my Name (Look up the Number)

John Lennon ventet på Paul McCartney hjemme i Pauls hus, da han fikk øye på ei telefonbok som lå på pianoet, der det sto "'You know the name, look up the number". John endret litt på setninga, og bestemte seg for at det var den eneste teksten han trengte i låta.

Besetning:

Paul McCartney: Piano, bass, vokal

John Lennon: Gitar, maracas, vokal

George Harrison: Gitar, kor

Ringo Starr: Trommer

Brian Jones: Saxofon

Mal Evans: Spade i grus

Hør: Historien bak You Know my Name (Look up the Number)

 

Kulturstrøm

  • Nytt album fra Chemical Brothers

    Den britiske elektronika-duoen har noe helt nytt på gang, melder NME. Det dreier seg om «No Geography» – en ny fullengder som forventes utgitt i løpet av våren 2019. Albumet er det niende studioalbumet ut fra duoen som startet opp i 1991 og er kjent for låter som «Block Rockin' Beats» og «Setting Sun», med Noel Gallagher på vokal.

    Chemical Brothers
    Foto: JOSEP LAGO / Afp/Scanpix
  • Krever erstatning etter Northug-bok

    Aylar Lie fikk fjernet et avsnitt i biografen til Petter Northug. Nå krever hun økonomisk oppreisning, skriver VG. Lies advokat sier til avisen at hennes privatliv er krenket, og at de har sendt en juridisk vurdering til forlaget Pilars advokat.