889 000 seere så første episode

Premieren på "Berlinerpoplene" var mandagen overlegent mest sette program med 835.000 seere (totalt 889 000 på 3 sendinger).

Tor og Torunn i fjøset
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Men i Trøndelag var det mange seere med analog tv-antenne som ikke fikk med seg episoden på grunn av problemer med senderen på Vassfjellet.

Derfor er det besluttet å sette opp episoden i reprise på NRK1 lørdag 13. oktober kl 12.10.

Også de videre episodene vil bli vist på NRK1 på lørdager kl 12.10, med unntak av episode 6 som blir sendt søndag pga. sport. Fra før er hver episode av "Berlinerpoplene" satt opp i reprise på NRK3 fredager kl 20.00. Serien ligger også ute på NRK nett-tv Berlinerpoplene 1. episode

Mange trønderfamilier fortvilte da de ikke fikk inn NRK1 da første episode av «Berlinerpoplene» ble sendt i går kveld Griseuflaks for fansen

Heller ikke Isak O. Stene, som stilte gården til disposisjon til innspillingen av «Berlinerpoplene», fikk se første episode. TV-skjermen hans gikk i svart   Svart skjerm for Isak  (klikk på saken "Svart skjerm for Isak")

 

Kulturstrøm

 • Skal lage nytt studioalbum

  Coldplay skal jobbe med et nytt album neste år, ifølge Mat Whitecross som er regissøren bak filmen «A Head Full Of Dreams», som forteller den 20 år lange historien om bandet, melder underholdningsnettstedet NME. – De har hatt pause i år, noe de ikke har for vane, sier Whitecross til nettstedet. Det nye studioalbumet blir Coldplays åttende.

  Coldplay
  Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP
 • Filmanmeldelse: Rafiki

  Den Kenyanske filmen Rafiki ble først bannlyst i hjemlandet, der likekjønnede forhold er straffbart med opptil 14 års fengsel. Dette understreker bare temaet i denne historien, som er en varm og øm fortelling om homofil kjærlighet som blir møtt av samfunnet på brutalt vis, mener NRKs anmelder. Terningkast 4.

  Rafiki
  Foto: Europafilm