Hopp til innhold

Vil møte overlevende fra Utøya

Rapperen 50 Cent har invitert overlevende fra Utøya til konserten sin i Stavanger på torsdag - og bedt om å få møte dem etterpå.

NBA/ File phot of 50 Cent sitting courtside during basketball game between New Orleans Hornets and Los Angeles Lakers in New Orleans
Foto: © Sean Gardner / Reuters / Reuters

Rapstjernen skal selv ha bedt om å få invitere ungdommene etter konserten under Rått og Råde-festivalen i Stavanger torsdag.

Og ikke nok med det - han har bedt om å få holde en ekstrakonsert for de overlevende etter at den ordinære plakaten er ferdig.

Det skriver Dagbladet.

– Aldri opplevd noe lignende

Festivalens markedssjef er naturlig nok i ekstase, han har aldri opplevd noe lignende før.

– Managementet tok kontakt og sa at han gjerne ville treffe de unge. Vi kontaktet Rogaland AUF. Så ble vi spurt om artisten kunne få gi en veldedighetsopptreden til inntekt for fondet i etterkant av hovedkonserten, sier Pål Jakobsen til Dagbladet.

Så har verdens best betalte rapartist også råd til å gi - han skal ha tjent nærmere én milliard kroner i 2008.

– Må passe meg

Fylkessekretær i Rogaland AUF, Emilie Bersaas hadde allerede gledet seg veldig til festivalen, hvor artister som Kelis og Robyn også skal opptre.

– Nå blir det helt vanvittig. Det er godt å kunne tenke på noe annet, sier 19-åringen til Dagbladet.

– Jeg må passe meg så jeg ikke blir helt stum når jeg skal hilse på ham.

Kulturstrøm

  • Countrystjernen Loretta Lynn er død

    Loretta Lynn er død, 90 år gammel. I en uttalelse gitt til AP sier Lynns familie at hun døde tirsdag i sitt hjem i Hurricane Mills i Tennessee.

    Obit Loretta Lynn
    Foto: Mark Zaleski / AP