NRK Meny
Normal

- Vi kan få til noe her

Will.i.am snakker om den nye Jackson-platen.

Will.i.am fra Black Eyed Peas
Foto: ISAAC BREKKEN / AP

Michael Jackson i begravelsen til James Brown
Foto: LUCAS JACKSON / REUTERS

Les også: Jackson-fans vil ha pengene tilbake

Les også: Skuffende comeback

Will.i.am fra Black Eyed Peas er produsent for Michael Jackson og snakker i et intervju om den kommende platen.

Platen forventes å komme mot slutten av 2007, men hvordan det kommer til å låte gjenstår å se.

- Synger som en fugl

Til Billboard sier Will. i. am:

- Han synger som en fugl fremdeles! Han kan ta veien hvor som helst. Jeg tror virkelig vi kan få til noe her. Det kommer enten til å bli stort, eller så kommer ingen til å bry seg. Det finnes ingen mellomting i dette tilfellet.

Foreløpig har samarbeidet mellom Michael Jackson og Will.i.am hovedsakelig bestått av «masse prat på telefonen og mye brainstorming», sier will.i.am, som i året som gikk ble Grammy-nominert som produsent.

Bruker ny teknologi

De har ikke bare snakket om musikken, men også om hvordan Jackson kan bruke ny teknologi - særlig sosiale nettverkssteder og nedlastingssteder - til sin fordel.

Også Akon og Chris Brown er med på det musikalske laget til Michael Jackson når han skal levere sin første skive siden «Invincible» i 2001.

(NTB)

 

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).