Wraps med spekeskinke

Lise Finckenhagen har brukt myk tortillalefse til sin lefserull. Du kan også bruke vanlig potetlefse.

Foto: Lise Finckenhagen

Wraps med spekeskinke

Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og jordbær.

Slik gjør du

Rens jordbærene og del dem i skiver.

Del avokadoen i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje og skjær hver halvdel i skiver.

Smør wrapsene med et jevnt lag ost og fordel skinke, jordbær og avokado på osten. Dryss over basilikumblader, litt rucolasalat og avslutt med et lite dryss kvernet sort pepper.

Rull wrapsene stramt sammen, del i to og pakk dem godt inn (hvis de skal tas med på tur).

Kilde: Lise Finckenhagen i radioprogrammet «Jacobsen» på NRK P1+