Straccetti con rucola

Når den første neven rucola har fått litt varmebehandling i pannen, blandes resten i, og retten er klar til å serveres.

Foto: Fra tv-serien Munter mat (Spise med Price) / DR

Straccetti con rucola

Tynne skiver oksekjøtt med rucola. Hvis du ikke får skåret kjøttet tynt nok, kan det bankes ut.

Slik gjør du

Hvitløkfeddene skjæres i tynne skiver og stekes i olje til de begynner å bli myke, men de skal ikke ta farge.

Tilsett oksekjøttet. Det skal være i helt tynne skiver, nesten som til carpaccio. Stek kjøttet raskt, og krydre med salt og pepper.

Ha i en håndfull rucola, hvitvin og eventuelt litt fond. La det bli varmt, til rucolaen faller sammen. Bland inn resten av rucolaen og server med en gang.

Serveres med godt landbrød ved siden av.

Kilde: James og Adam Price i tv-serien Munter mat (Spise med Price)/DR