Bålbrød på turen Brød bakt på bål med en liten jernpanne. I tv-serien Munter mat lages det mat på bål, så primitivt som mulig.
Bønnegryte med bacon - baked beans I tv-serien Munter mat lages baked beans på glør. Jerngryten står på glørne og har glør over lokket. Men du kan lage bønnegryten på en vanlig komfyr også.
Brun kalvefond Det tar tid å lage en god fond. Og det trengs mye bein og grønnsaker for å få fram den gode smaken. Men så er også resultatet verd å vente på.
Sauce espagnole Sauce espangnole, eller spansk saus, er faktisk en fransk saus som også brukes som basis til andre sauser. Den kokes på brun kalvefond, som tilsettes tomat og andre grønnsaker.
Hurtig fiskesaus James og Adam Price lager saus til fisk med en fiskebuljongterning. Ja, du leste rett: Buljongterning. Men med hvitvin, vermut og sjalottløk blir det en fin basis for en grønn fiskesaus.
Hurtig brun saus Brødrene Prices hurtige brune saus, kokt på ferdig fond. Grunnen til at de kaller den hurtig, er at de ikke lager kalvefonden først. Men det tar likevel tid å lage en god saus.
Onglet - eller steak frites med bistrosaus Adam og James Price lager biff av kjøttstykket som kalles onglet på fransk. De serverer biffen med pommes frites og en klassisk saus.
Straccetti con rucola Tynne skiver oksekjøtt med rucola. Hvis du ikke får skåret kjøttet tynt nok, kan det bankes ut.
Boeuf Bourguignon Fransk kjøttgryte som skal ha god tid over varmen. Kjøttet koker sammen med rødvin fra Bourgogne, eller som vi sier på norsk: Burgund. Brødrene Price spiser den uten mye annet tilbehør. Alt du trenger er i gryten.