Eggerøre med røykt laks og salat

Brønsj med eggerøre, røykelaks, hjertesalat, agurk, reddiker, ertespirer, brød og majones servert i studio til radioprogrammet Brønsj.

Foto: Aksel Faanes Persson / NRK

Eggerøre med røykt laks og salat

Brønsj med røykt laks og egg fra rockekokk Lars Erik Vesterdal. Han luner laksen i pannen, så den bare blir enda bedre.

Slik gjør du

Pisk sammen egg og fløte. Tilsett finkuttet gressløk, en teskje salt og litt nykvernet pepper.

Smelt smøret i en panne, og lag eggerøren under svak varme. Rett før eggerøren er ferdig legger du tynne skiver røykt laks sammen med eggerøren. La dette stå et par minutter slik at laksen får litt varme i seg.

Server eggerøre med røykelaks sammen med grovbrød, majones og salatblader. Pynt med litt agurk og reddiker.

Tips

I Lars Erik Vesterdals oppskrift på hummer og majones får du oppskriften du trenger for å lage majonesen selv. Til eggerøre med røykt laks har han hvitløk i majonesen.

Kilde: Lars Erik Vesterdal i Brønsj/NRK P1