Slik gjør du
Skjær aprikosene i biter. Skjær brødet i terninger. Ha rosinene og aprikosene i en liten bolle og hell litt kokende vann over for å bløte dem litt. Ha brødet i en bolle og bløtlegg det med litt av melken.
Varm litt olje i en stekepanne og ha i løken, stek den litt myk og tilsett hakket hvitløk og karri. Ha i kjøttdeigen, brunes. Ha i tomater, raspet gulrot, rosiner, aprikoser, aprikossyltetøy og sitronsaft, bland alt sammen godt og smak til med salt og pepper. Ha blandingen over i en ildfast form. Pisk eggene lett sammen med brødblandingen og resten av melken, og hell over kjøttdeigen. Ha laurbærbladene på toppen.
Kan stekes både i og uten vannbad.
I vannbad: Ha vann i en langpanne og sett den i ovnen på 160 grader, sett inn bobotien, bakes i cirka 45 minutter (til eggestanden har stivnet). Baking i vannbad gjør at eggestanden ikke sprekker så mye.
Uten vannbad: Sett inn i ovn på 200 grader og la bobotien steke cirka en halv time (til eggestanden har stivnet).
Server med ris, salat, mangochutney og eventuelt brød.