Sicilias viktigaste pastarett, ifølge dei danske brørne Price. Pasta alla Norma er ein verdskjent original rett frå den italienske øya, og blir eten av både Jørgen hattemakar og kong Salomo.
Lapskaus blir ofte rekna som norsk tradisjonsmat, men ordet stammar frå det engelske «lobscouse». Og dei finst i ulike variantar over heile verda.
Moussaka er det greske svaret på lasagne. En klassisk gresk rett som inneholder kjøtt, aubergine og deilig ostesaus. Dette er en populær rett for hele familien.
Sosekjøtt eller kjøtt i mørke er en kraftig og smakfull gryterett som passer perfekt til søndagsmiddagen. Oksekjøttet småkoker lenge i sin egen kraft og danner en deilig saus som i denne oppskriften er smaksatt med vin og godt krydder. Tradisjonsmat på sitt beste!
Denne kyllinggryten passer godt enten det er en travel hverdag eller du vil lage noe godt i løpet av helgen. Red curry paste (rød karripasta) er med på å tilføre denne retten asiatiske smaker. Prøv deg gjerne frem til riktig mengde.
Lag en knallgod kyllingform med fløte, karripasta og grønnsaker. Mens kyllingen står i ovnen, har du tid til å rydde kjøkkenet og dekke middagsbordet.
Chili sin carne (chili uten kjøtt) er den vegetariske versjonen av chili con carne. Brødrene Price sin variant er spicy og med mye smak, og er så absolutt verdt et forsøk.
Godt krydret kylling med en deilig kremet saus. Retten er ferdig på 30-40 minutter, her er det bare å nyte.
Kjenner du at det frister med en deilig kjøttgryte? Denne er enkel å lage. Kjøtt, poteter, tomatpuré og chili får putre i gryta en god stund sånn at de gode smakene smelter sammen og lager magi.