Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over i en liten brødpose. Legg i biffene, press luften ut av posen og knyt igjen. Mariner kjøttet i minst en time.
Visp sammen alle ingrediensene til dressingen.
Ta kjøttet ut av marinaden. «Tørk» kjøttet lett med kjøkkenpapir. Stek biffene i litt olje i en varm stekepanne, ca. 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
Rens og skjær papaya (mango) og gulrøtter i tynne strimler. Finsnitt rødløk. Lag lange bånd av slangeagurken (bruk en ostehøvel eller potetskreller), unngå å bruke den bløte kjernen. Bland alle grønnsakene i en bolle, tilsett dressing og friske urter. Bland godt og fordel salaten på tallerkener, eller ha alt på et fat.
Skjær kjøttet i tynne skiver og legg skivene på eller ved siden av salaten.