Slik gjør du
Kok bulguren som anvist på pakken. La den få romtemperatur.
Varm opp stekepannen til middels temperatur og ha i 1 ss smør og 2 ss olivenolje. Legg kyllingbrystene i pannen med skinnsiden ned og stek i tre minutter på hver side til de får en gyllen farge. Ha timian, hvitløk, sitronsaft og -skall i stekepannen. Skru av varmen og trekk pannen til side, la kyllingen hvile mens du gjør resten klart.
Ha bulguren i en bolle og bland i olivenolje, stekefett, rødløk, forvellede aspargesbønner, gressløk, vårløk i skiver og nyristede pinjekjerner. Smak til med salt, pepper, olje og sitronsaft. Anrett på et fat. Skjær kyllingen i skiver og legg på toppen. Dryss over noen dråper olje, litt sitronsaft og pinjekjerner.
Tips
I denne retten kan du selvfølgelig putte i det du vil. For eksempel soltørkede tomater, nøtter, rosiner, aprikoser, fetaost, brokkoli, skinke, sukkererter eller agurk.