Konfitert kylling med sjysaus Å konfitere betyr at vi varmebehandlar kjøtt i olje ved låg varme – til dei blir perfekte og møre. Sausen ved sidan av tek denne retten til gourmetnivå.
Kylling med nudler og peanøttsaus Lag litt sommer med herlige grill-smaker, friske grønnsaker og kremet peanøttsaus. Her kan du variere med kjøtt og grønnsaker for å lage din egen smakfulle nudelbolle.
Flautas med kylling, guacamole og pico de gallo Meksikanere bruker tortillaene sine til alt mulig. Her rulles de rundt deilig fyll og stekes sprø – toppet med guacamole og pico de gallo.
Kylling souvlaki – lettvint og sunn middag Greske kyllingspyd er kjapp og god middag. Mariner gjerne dagen før, så er det bare å kaste de på grillen.
Butterdeigsterter med kylling, asparges, sopp og kremet gressløksaus La det bli dagen for smakfulle små butterdeigsterter. Fylt til randen av kyllingstuing, sopp og asparges er disse herlighetene perfekte til frokost, brunsj eller små festkvelder.
Koreansk sesamkylling Dette er en «non spicy» versjon av «Korean Fried Chicken». Her får du en perfekt balanse mellom det søte, syrlige og litt salte – sammen med herlig aromatisk sesamolje og frø.
Butter chicken Kyllingen skal marineres i to omganger. Først med limesaft og chili og så med yoghurt, ristede krydder og mandler. Begynn i god tid, når du skal servere kylling med smør, butter chicken.
Thai kylling cashew Vi bare elsker thai chicken cashew. Denne mørke og sticky sausen har en perfekt balanse mellom det syrlige, søte og sterke. En thailandsk klassiker.
Spicy kyllingpai med bacon Pai er poteten i mylderet av retter. Du kan bruke den som både forrett, smårett, middag eller dessert. Denne er en kvessen middagsvariant med bacon, kylling, hvitløk og chili.