Hopp til innhold

Nico & Vinz fortsatt på fjerdeplass

«Am I Wrong» beholder fjerdeplassen på Billboard-lista og er nå den mest spilte låten på amerikansk radio.

Nico & Vinz

Nico & Vinz beholder fjerdeplassen på Billboards Hot 100-liste for tredje uke på rad. De har også gått til topps på radiolisten.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

I sin tolvte uke på Hot 100-lista til Billboard beholder gruppa fjerdeplassen på, men bykser opp fra tredje- til førsteplass over de mest spilte låtene på amerikansk radio.

– Hva skal man si? Det er utrolig sterkt og vi er veldig fornøyd med å beholde fjerdeplassen og toppe radiolisten, sier duoens manager Amanuel Kidane til NRK.

Gjør promoarbeid i Europa

Nico & Vinz er den første norske gruppen som har vært inne på topp fem siden a-ha toppet listen i 1985.

«Am I Wrong» ligger på sjetteplass på iTunes sin nedlastingsliste, men falt utenfor topp ti på Billboards streamingliste, hvor den nå ligger på en ellevteplass. Musikkvideoen til låten har nå blitt sett over 30 millioner ganger på Youtube.

Etter flere tv-intervjuer i USA, gjør duoen nå promoteringsarbeid i Europa. I går befant de seg i Berlin hvor de fikk med seg Tysklands seier over Brasil i VM.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

  • «Victoria må dø» vant publikumspris

    Den norske filmen «Victoria må dø» vant publikumsprisen under årets Barnefilmfestival i Kristiansand.

    «Mounted Games» av Karen Houge vant årets pitchekonkurranse og «Smerteterskel» stakk av med prisen for beste kortfilm.

    Festivalsjef Cathrine Sordal forteller i en pressemelding at det har blitt vist 83 filmer fra 42 land under årets festival.

    Barnefilmfestivalen har i år delt ut 10 ulike filmpriser. Her kan du lese om alle vinnerne.

  • Aaron Sorkin skriv «The Social Network»-oppfølgar

    Aaron Sorkin held på med eit manus til det han kallar «ein slags The Social Network-oppfølgar», fordi han meiner Facebook har skulda for storminga av Kongressen i USA 6. januar 2021.

    Det sa Sorkin under ei direktesending av podkasten «The Town». Han vil derimot ikkje seia kvifor han meiner Facebook står bak storminga.

    Sorkin fekk ein Oscar for manuset til dramafilmen The Social Network frå 2010, regissert av David Fincher. Filmen tek for seg oppstarten av Facebook.

    Sorkin har tidlegare sagt at han ønsker å skriva ein oppfølgar som utforskar «den mørke sida» av Facebook, særleg dersom Fincher vil regissere.

    Aaron Sorkin
    Foto: GARY HERSHORN / Reuters