Nico & Vinz gjestet Jimmy Kimmel

Den norske duoen gjorde sin første TV-opptreden i USA i går, da de fremførte «Am i Wrong» på Jimmy Kimmel Live.

Duoen gjestet programmet sammen med skuespillerne Robert Pattinson, kjent fra blant annet Twilight-filmene, og Pablo Schreiber, som spiller en av hovedrollene i Netflix-serien Orange Is The New Black, natt til fredag norsk tid.

– En utrolig opplevelse

Jimmy Kimmel Live er at av de største talkshow-programmene i USA og trekker flere millioner tv-tittere til skjermen. Torsdagsprogrammet, som Nico & Vinz gjestet, er spesielt populært.

Duoens låt «Am i Wrong» ligger for øyeblikket på åttende plass på den amerikanske Billboard-lista. Forrige uke tangerte de Ylvis sin sjette plass fra i fjor, men denne uken falt de til åttende. Nicolay «Nico» Sereba uttalte tidligere i uken at de håper å rykke enda lenger opp.

– Vi har kommet til det punktet der vi er superhappy med det vi har oppnådd, men skulle vi rykke lenger opp nå blir det rett og slett å se en drøm gå i oppfyllelse! Vi krysser alle fingre og tær for det.

På Twitter beskrev duoen opptredenen som en utrolig opplevelse.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Første trailer for «Breaking Bad»

  Netflix har sloppe den første traileren for «El Camino: A Breaking Bad Movie» som kjem i oktober. Filmen følgjer historia til rollefiguren Jesse Pinkman etter siste sesong av den populære TV-serien. Filmen er skriven og regissert av Vince Gilligan, som også er mannen bak serien.

 • DiCaprio med Amazonas-støtte

  En ny miljøorganisasjon kalt «Earth Alliance», støttet av Leonardo DiCaprio, lover fem millioner amerikanske dollar i bistand til Amazonas, tilsvarende 44 millioner norske kroner. Pengene skal gå til å støtte regnskogen som brenner.

 • Sju menn tente meir enn Scarlett

  Den amerikanske skodespelaren Scarlett Johansson er verdas best betalte kvinnelege skodespelar for andre året på rad, ifølge Forbes. Det siste året tente ho rundt 500 millionar kroner. Dermed har ho framleis sju menn framfor seg på lista. På toppen tronar Dwayne «The Rock» Johnson, som tente over 800 millionar kroner det siste året.

  Scarlet
  Foto: Valerie Macon / AFP