Hopp til innhold

Nico & Vinz gjestet Jimmy Kimmel

Den norske duoen gjorde sin første TV-opptreden i USA i går, da de fremførte «Am i Wrong» på Jimmy Kimmel Live.

Duoen gjestet programmet sammen med skuespillerne Robert Pattinson, kjent fra blant annet Twilight-filmene, og Pablo Schreiber, som spiller en av hovedrollene i Netflix-serien Orange Is The New Black, natt til fredag norsk tid.

– En utrolig opplevelse

Jimmy Kimmel Live er at av de største talkshow-programmene i USA og trekker flere millioner tv-tittere til skjermen. Torsdagsprogrammet, som Nico & Vinz gjestet, er spesielt populært.

Duoens låt «Am i Wrong» ligger for øyeblikket på åttende plass på den amerikanske Billboard-lista. Forrige uke tangerte de Ylvis sin sjette plass fra i fjor, men denne uken falt de til åttende. Nicolay «Nico» Sereba uttalte tidligere i uken at de håper å rykke enda lenger opp.

– Vi har kommet til det punktet der vi er superhappy med det vi har oppnådd, men skulle vi rykke lenger opp nå blir det rett og slett å se en drøm gå i oppfyllelse! Vi krysser alle fingre og tær for det.

På Twitter beskrev duoen opptredenen som en utrolig opplevelse.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Røynesdal ny direktør i Nasjonalmuseet

  Ingrid Røynesdal blir ny direktør i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

  Røynesdal kommer fra jobben som administrerende direktør for Oslo-filharmonien, der hun har vært leder siden 2013.

 • Roger Waters etterforskes av tysk politi

  Artisten Roger Waters, som var med på å grunnlegge Pink Floyd, blir etterforsket av tysk politi etter at han brukte en nazilignende uniform på scenen i Berlin.

  Bilder i sosiale medier viser Waters iført en lang, svart frakk med røde armbånd på scenen under en konsert på Mercedes-Benz Arena forrige uke.

  – Vi etterforsker på grunn av mistanke om oppfordring til hatytringer fordi klærne som ble brukt på scenen kan brukes til å forherlige eller rettferdiggjøre nazistyret, og dermed kan forstyrre den offentlige orden, sier politiets talsperson Martin Halweg til AFP. (NTB)