nicklas bendtner på vei inn i retten
Foto: Ali Iqbal Tahir / NRK

Nicklas Bendtner tiltalt for vold

Oppsummert

RBK-spiller Nicklas Bendtner ble i november 2018 dømt til 50 dagers fengsel for vold mot en taxisjåfør i København.

 • Bendtner må møte i retten

  Nicklas Bendtner må igjen møte i Københavns byrett, skriver danske BT.

  Den tidligere Rosenborg-spissen vil 27. april få forelagt sju punkter han kan straffes for. Det er snakk om fem tilfeller av bilkjøring uten førerkort og to overtredelser av fartsgrensene, skriver avisen BT.

  Det er ventet at aktor legger ned påstand om en større bot og at Porschen inndras.

  Bendtner ble stoppet etter kjøring i 157 kilometer i timen i en 110-sone utenfor København i fjor. Bilen har 625 hestekrefter og en toppfart på 260 kilometer i timen.

  Bendtner er tidligere dømt for vold mot en taxisjåfør og for bilkjøring i alkoholpåvirket tilstand. I den første saken måtte han sone med fotlenke i 50 dager.

  Anja Velbæk Mouridsen forsvarer Bendtner. Hun sier til BT at den tidligere fotballproffen vil si seg skyldig i fortkjøringen, men ikke for de fem tilfellene som gjelder manglende førerkort. (NTB)

  Bendtner
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Snoket på Bendtner-saken

  Ti danske politifolk har fått refs for å ha snoka i voldssaken mot Nicklas Bendtner i 2018, ifølge Danmarks Radio. De hadde ingenting med saken å gjøre. Den tidligere rbk-spilleren ble høsten 2018 dømt til 50 dagers ubetinga fengsel for vold mot en drosjesjåfør.

  nicklas bendtner på vei inn i retten
  Foto: Ali Iqbal Tahir / NRK
 • Bendtner tilbake på Lerkendal

  Nicklas Bendtner møtte i formiddag på sin første trening med Rosenborg etter fotlenkesoningen. Dansken ble dømt til 50 dagers ubetinget fengsel for vold mot en drosjesjåfør. Han har sonet dommen i København.

  Bendtner tilbake på trening
  Foto: Bent Lindsetmo / NRK
 • Bendtner snart kvitt fotlenken

  Nicklas Bendtner skal etter planen slutte seg til
  Rosenborg-troppen neste fredag. Det skjer etter at han er kvitt fotlenken. Rosenborg-spissen er i gang med å sone en dom som førte til at han må bruke fotlenke i 50 dager, skriver Berlingske Tidende.

Innholdet som lå her kan ikke vises.

Siste fra Trøndelag

Grete Thobroe, Midtnytt

Se kveldens første Midtnytt

Se kveldens første Midtnytt