Eliteserien 2019

Oppsummert

12.00: Følg pressekonferansen frå Åråsen der Lillestrøm presenterer ny trenar.

 • Heftige bøter for LSK og VIF

  Lillestrøm og Vålerenga ilegges henholdsvis 125 000 kroner og 175 000 kroner i bøter av doms- og sanksjonsutvalget i Norges fotballforbund etter eliteseriekampen mellom de to rivalene 26. oktober. Da antente begge lags supportere en betydelig mengde bluss.
  Vålerenga ilegges i tillegg en bot på 75 000 kroner på grunn av VIF-supporternes opptreden under et oppgjør mot Brann. Da skal blant annet noen Vålerenga-fans ha satt fyr på et Brann-flagg, ifølge doms- og sanksjonsutvalget.
  Les mer om sanksjonssakene her!

  Eliteserien fotball menn 2019, Lillestrøm-Vålerenga (0-0)
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Nedtur for Nordlie

  Tom Nordlie og Lillestrøm er i trøbbel etter at de tapte 2-1 borte for Start i den første av de to kvalifiseringskamper til Eliteserien. LSK sparket trener Jörgen Lennartsson mandag og hentet inn trenerveteranen Nordlie før oppgjørene. Målet var enkelt: Å vinne. Men slik gikk det ikke og nå venter en tøff returkamp på Åråsen på onsdag. – Det var en prestasjon under det jeg hadde håpet på. Jeg hadde håpet vi skulle se ut i litt bedre forfatning offensivt. Men vi fikk oss med det bortemålet, og det kan bli veldig viktig, sa Nordlie i et intervju på MAX.

  Tom Nordlie
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Vil trene LSK neste år

  Nordlie har i utgangspunktet berre skrive under kontrakt for dei to kvalifiseringskampane mot Start, men seier han håpar å vere med vidare. – Eg må gjere det bra for at dei vil ha med meg vidare. Håpar det fører til noko meir etterpå, seier Nordlie.

 • Tek ein sjangs

  Nordlie innrømmer at han tek ein sjangs ved å ta over Lillestrøm i desse to kampane. – Når moderklubben spør var det vanskeleg å seie nei. Dette er klubben i hjartet mitt. Og eg har ei revansjelyst etter det som skjedde sist eg var her, seier Nordlie.

Det blir en iskald kamp for tre viktige poeng når Tromsø idrettslag møter Vålerenga på Alfheim søndag. Fredag var det 10 minusgrader da Gutan trente på Alfheim stadion, og kunstgresset var dekket av et lag med rim.

Siste nytt

 • Bruno Fernandes klar for United

  Det bekrefter Manchester United på sine egne hjemmesider. United har blitt enige med Sporting Lisboa om en overgangssum i dag, og den medisinske testen gjenstår. Sky Sports melder om en overgangssum på 810 millioner norske kroner.

  Bruno Fernandes er klar for Manchester United.
  Foto: Filipe Amorim / AFP
 • Medier: Rösler til Düsseldorf

  Tyske Uwe Rösler (51) overtar Fortuna Düsseldorf etter Friedhelm Funkel, skriver flere tyske medier.

  Funkel fikk sparken onsdag etter svake resultater. Fortuna ligger helt sist i 1. Bundesliga og har tre poeng opp til trygg plass.

  Tidligere har Rösler trent blant andre Lillestrøm, Viking, Molde, Wigan, Leeds, og sist svenske Malmö.

  – 51-åringen vil ha treneransvaret i lørdagens hjemmekamp mot Eintracht Frankfurt, skriver nyhetsbyrået AFP.

  Jo Inge Berget tilbake i Malmö FF
  Foto: Johan Nilsson/tt / NTB scanpix
 • Thiem senket verdensener Nadal

  Dominic Thiem storspilte og stoppet Rafael Nadal i kvartfinalen i Australian Open i tennis. Østerrikerens slo Nadal i tiebreak tre ganger og vant kampen med settsifrene 7-6 (7-3), 7-6 (7-4), 4-6, 7-6 (8-6). Thiem, som er rangert som verdens 5. beste tennisspiller, møter tyskeren Alexander Zverev i semifinalen. I den andre semifinalen møtes Novak Djokovic og Roger Federer. Det blir den 50. kampen mellom dem.

  Dominic Thiem slo Rafael Nadal ut av Australian Open
  Foto: David Gray / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal