Løgnaslaget
Foto: Anders Fehn/Eirik Gjesdal / NRK

Merete Hodne mot Løgnaslaget

Oppsummert

Frisør Merete Hodne gikk til sak mot revygruppa Løgnaslaget fordi de parodierte henne som «nazifrisør» i revyen «Løgnasevangeliet», men tapte. Hun har saksøkt dem for ærekrenkelse.

 • Hodnes anke til høyesterett avvist

  Merete Hodne anket dommen i lagmannsretten i saken mot Løgnaslaget til Høyesterett. Striden handler om at revygruppa brukte ordet "nazi-frisør» i en sketsj. Dermed blir avgjørelsen fra lagmannsretten stående.

 • Merete Hodne får ikke erstatning

  Høyesterett har avvist anken fra Merete Hodne, som krevde erstatning fra Løgnaslaget etter at de omtalte henne som «nazifrisør» i en revysketsj, skriver Aftenbladet. Hodne krevde 200.000 kroner i oppreisningserstatning fra hver av de fem komikerne.

  Merete Hodne og Løgnaslaget
  Foto: NRK
 • Merete Hodne får ikke erstatning

  Høyesterett har avvist anken fra Merete Hodne, som krevde erstatning fra Løgnaslaget etter at de omtalte henne som «nazifrisør». Hodne krevde 200.000 kroner i oppreisningserstatning fra hver av de fem komikerne i Løgnaslaget.

 • Saksøker Facebook for ti milliarder

  Merete Hodne saksøker Facebook etter at hun ble utestengt en tid for å ha publisert et bilde av den høyreekstreme aktivisten Tommy Robinson med teksten «FREE TOMMY». Hodne saksøkte også humorgruppa Løgnaslaget etter at de kalte henne «nazifrisør».

Løgnaslaget frifunnet i "nazifrisør"-rettsak