NRK Meny

India

 • Minst 15 skal være omkommet i brann

  Minst 15 personer skal være omkommet i en brann i en bygning i Mumbai i India, melder nyhetsbyrået AP. Ifølge BBC skal det være snakk om et kjøpesenter.

 • - India blir 5. største økonomi

  India vil i 2018 rykke forbi Storbritannia og Frankrike på listen over verdens største økonomier, ifølge den årlige rapporten fra konsulentfirmaet Centre for Economics and Business Research. India er for tiden rangert som verdens 7. største økonomi.

 • Rahul Gandhi valgt til partileder

  Rahul Gandhi overtok lørdag som leder for det indiske Kongresspartiet. Han overtar etter moren Sonia Gandhi, som har ledet partiet siden 1998. Rahul Gandhi er oldebarnet til Indias første statsminister Jawaharlal Nehru. Bestemoren var Indira Gandhi.

  Rahul Gandhis tilhengere med masker
  Foto: ARUN SANKAR / AFP
 • Sure sokker resulterte i slåsskamp

  Indisk politi har pågrepet en mann for å ha tatt av seg sokkene på en buss i Mimachal Pradesh i India. Det hører med til historien at det ble tilløp til håndgemeng med andre passasjerer da mannen nektet å ta på seg de sure sokkene, melder AFP.

 • Ni personer omkom i syklon

  Ni personer har mistet livet på fastlandet sør i India etter at syklonen Ockhi har rammet området, melder DPA. Meteorologene varsler om høye bølger og stormflo for øygruppen i løpet av det kommende døgnet. Mer enn 70 fiskere er savnet siden torsdag.

  INDIA-WEATHER-CYCLONE
  Foto: - / AFP
Minst ti mennesker er døde og 150 skadet etter at et tog kjørte av sporet i den nordlige provinsen Uttar Pradesh i India.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no