NRK Meny

India

 • Tusener evakuert fra monsunregn

  12 personer har mistet livet i flom og oversvømmelser i den sørindiske delstaten Tamil Nadu. Flere tusen mennesker er evakuert, og over 10.000 er innkvartert i 105 statlige midlertidige leire. Monsunsesongen er ventet å vare til starten av desember.

  India Weather
  Foto: PARTHI / AP
 • Minst 16 omkom i eksplosjon i India

  Minst 16 personer omkom og flere titall er skadd i en eksplosjon på et kullkraftverk nord i India. Ulykken skjedde på et statseid kraftverk i Rae Bareli-distriktet i Uttar Pradesh. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

 • Minst 15 tråkket til døde i India

  Minst 15 pendlere i Mumbai i India er døde etter at de ble tråkket ned i kaoset på en togstasjon. Minst fem skal være kritisk skadd, og myndighetene frykter flere vil omkomme. Kraftig regn og for mye folk skal være en av årsakene til kaoset.

 • Storflom i India

  Voldsomme nedbørsmengder har rammet den indiske millionbyen Mumbai i India og nesten ødelagt hele byens transportsystem. Flommen er beskrevet som den verste siden 2005. Over 16 millioner er rammet av flom i flere land i Sørøst-Asia, melder BBC.

  Storflom i India
  Foto: Rajanish Kakade / AP
Minst ti mennesker er døde og 150 skadet etter at et tog kjørte av sporet i den nordlige provinsen Uttar Pradesh i India.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no