Donald Trump
Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP

Donald Trump

Oppsummert

Donald Trump jr. måtte i Senatet onsdag på nytt svare på spørsmål om sitt kjennskap til Russlands forsøk på å påvirke utfallet av presidentvalget i USA i 2016.

 • Trump angriper Londons borgermester

  Donald Trump angriper nok en gang Londons borgermester Sadiq Khan, etter at tre menn ble drept i forskjellige angrep i løpet at ett døgn. «London trenger en ny borgermester umiddelbart. Khan er en katastrofe - vil bare bli verre!», twitrer Trump.

  Laster Twitter-innhold
 • Trump om valgkampen neste år

  I et intervju med ABC News onsdag sa president Trump at han ville tatt imot informasjon om motstandere i en valgkamp. – Det er ikke innblanding. De har informasjon. Jeg tror jeg ville tatt det, sier Trump i intervjuet med ABC News.

 • Ville tatt imot ødeleggende info

  I USA vil FBI og justiskomiteen i Kongressen vite om utenlandske krefter blander seg i neste års valgkamp. President Donald Trump sier at han ville tatt imot info om motstandere uten å varsle sikkerhetspolitiet. Det sa han i et intervju med ABC News.

 • Nær Trump-medarbeider vitner

  En av Donald Trumps tidligere kommunikasjonssjefer i Det hvite hus, Hope Hicks, har gått med på å vitne bak lukkede dører for justiskomiteen i Kongressen. Hicks gikk av som Trumps fjerde kommunikasjonssjef i februar 2018 etter seks måneder i jobben.

Hva skjer når verdens mektigste mann tilsynelatende stadig skifter mening?
De første tre månedene av Donald Trumps presidentskap er en utfordring for journalister i avishuset The New York Times. Nyhetene strømmer på, Det hvite hus er uforutsigbart og presidenten stempler pressen som folkefiender.
President Donald Trump holder sin State of the Union-tale i Kongressen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no