Donald Trump

 • Krever offentlig Mueller-rapport

  Både demokrater og republikanere i Representantenes hus krever at hele rapporten til spesialetterforsker Robert Mueller må offentliggjøres når den er ferdig. Det er klart etter at en uttalelse ble enstemmig vedtatt i Representantenes hus i dag.

 • Manafort får lengre fengselstraff

  Donald Trumps tidligere kampanjesjef Paul Manafort ble i kveld dømt til ytterligere tre og et halvt års fengsel, noe som kommer i tillegg til dommen som falt for én uke siden. Manafort var blant annet tiltalt for sammensvergelser mot USA.

 • Foreslår stort budsjettunderskudd

  President Donald Trumps forslag til amerikansk statsbudsjett for 2020 går 1.100 milliarder dollar i minus. Trump ser ut til å anta at sterk økonomisk vekst på over 3 prosent vil føre til budsjettbalanse 15 år fram i tid.

 • Trumps kommunikasjonssjef går av

  Det hvite hus opplyser at kommunikasjonssjef Bill Shine går av. Shine skal jobbe som seniorrådgiver i Trumps valgkampapparat foran 2020-valget, og går av etter eget ønske. Shine kom til Det hvite hus fra stillingen som toppsjef i Fox News.

Hva skjer når verdens mektigste mann tilsynelatende stadig skifter mening?
De første tre månedene av Donald Trumps presidentskap er en utfordring for journalister i avishuset The New York Times. Nyhetene strømmer på, Det hvite hus er uforutsigbart og presidenten stempler pressen som folkefiender.
President Donald Trump holder sin State of the Union-tale i Kongressen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no