NRK Nordland - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

  • Oppretter jetflyrute fra Bodø

    Widerøe satser på et utvidet rutetilbud til utlandet fra sommeren neste år. Allerede i april neste år skal miljøvennlige jetfly ta av fra Bergen til Tromsø og Bodø. Disse supermoderne E190-E2 vil også settes inn på de nye utenlandsrutene til Hamburg og München, som åpner 13. og 14. august, forteller administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe. Det skriver Avisa Nordland.

  • Åtte med status som fornærmet

    Tirsdag 5. desember pågrep politiet i Ofoten en mann i 60-årene i Tjeldsund, mistenkt for seksuelle overgrep. – Så langt har åtte personer fått status som fornærmet i saken, dette antallet vil kunne øke ettersom politiet gjennomfører nye avhør basert på det som har blitt avdekket av vår etterforskning eller ved at personer selv har tatt kontakt med politiet når saken ble kjent, skriver politiet i en pressemelding.

  • Ber folk redusere strømforbruket

    Helgeland Kraft ber kunder i deler av Mosjøen om å redusere strømforbruket til et minimum, da strømnettet er hardt belastet for tiden. I forbindelse med det kalde været øker strømforbruket og linjenettet er helt på grensen av hva som er forsvarlig, skriver Helgelendingen.

Laster innhold, vennligst vent..

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Kjell Robertsen filmer fuglelivet fra verandaen sin. Han fikk en litt nærmere titt en planlagt, når en måke stjeler kameraet hans.
Sålangt har det bare vært tilbud om PCI-behandlig i Tromsø i Nord-Norge. Nå skal endelig Bodø få behandlingen, men ikke før i 2019.