Hopp til innhold
Edvard Hoem
Foto: Ann Eli Nøsen / NRK

Edvard Hoem

 • Hoem fortsatt på bestselgerlistene

  Edvard Hoems «Felemakaren» er tilbake på Bokhandlerforeningens bestselgerliste. Romanen kom ut i i november i fjor og er hittil trykket i hele 47.000 eksemplarer. Den ligger denne uken på 8. plass. «Felemakaren» er den sjette boken i Hoems slektskrønike.

  Edvard Hoem gir ut boka "Felemakaren" nov 2020
  Foto: Forlaget Oktober/Paal Audestad
 • Felemakaren på 3.plass

  Edvard Hoems nye roman, Felemakaren, gjer det godt i innspurten av julesalet. Denne veka er boka på tredjeplass på bestselgarlista til Bokhandlerforeningen. Romanen har også vore blant dei tre mest selde skjønnlitterære bøkene sidan den kom ut i november. Felemakaren er den sjette boka i ein slektskrønike og måtte etter kort tid kome i eit nytt opplag på 15 000 bøker.

  Edvard Hoem gir ut boka "Felemakaren" nov 2020
  Foto: Forlaget Oktober/Paal Audestad
 • Edvard Hoem på bestselgerlistene

  Edvard Hoems Felemakaren holder stand på 2. plass på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur. Denne uken går den kritikerroste romanen også til topps på listen for norsk skjønnlitteratur. Det skriver Forlaget Oktober i en pressemelding.
  Hoems nye roman har fått strålende kritikker og Felemakaren ble raskt trykket i et nytt opplag på 15.000 bøker. Samlet opplag er så langt på 46.500 bøker. Felemakaren er sjette bok i Hoems slektskrønike. De fem foregående bøkene i serien har fått svært god mottakelse, og samtlige har toppet bestselgerlistene.

  Edvard Hoem gir ut boka "Felemakaren" nov 2020
  Foto: Forlaget Oktober/Paal Audestad
 • Blir gitt ut i USA

  Hausten 2021 blir romanen «Slåttekar i himmelen» gitt ut på engelsk i USA. Det er den første boka i Edvard Hoems slektsroman som kom ut i 2014. Boka har lenge vore etterspurt på engelsk sidan handlinga tar for seg utvandringa frå Noreg til Amerika.

  På fredag kjem forfattaren frå Romsdal ut med si sjette bok i slektskrønika som heiter «Felemakaren». Førehandssalet er so stort at halve opplaget på 25.000 allereie er seld før boka kjem ut i butikkane.