Sprø iskjeks med overraskelsesis Barnslig god is som blir barnas favoritt! Tina Nordström blander godteri i iskremen etter barnas ønske.
Salat med stekt ost og bærvinaigrette En enkel sommersalat med pankostekt cheddarost og dressing med bringebær og rips.
Indiskinspirert saus med kokos og mandler Tina Nordström serverer grillspidd med kylling og asparges til barna på feriekoloni. Tilbehør er søtpoteter og gresskar og en herlig saus med gulrot, løk, mandler og kokosmelk.
Pølser i sovepose Når Tina Nordström sier korv i sovsäck betyr det rett oversatt pølse i sovepose. Hun pakker inn pølsene i ost og butterdeig og serverer med hjemmelaget ketsjup.
Gul og rød ketsjup Lag din egen ketsjup, det er lett! Tina Nordström lager ketsjup av gule og røde tomater. Hvilken er det barna på feriekoloni liker best? Er det den ferdigkjøpte?
Salvie- og sitronris med skalldyr Supergod paella på Tinas vis. Rundkornet ris og skalldyr med ekstra grønnsaker og urter.
Tinas gode bouillabaisse Bouillabaisse er en klassisk fransk fiskegryte. Her lages den på Tinas vis og serveres med en rouille.
Västerviksalat Bruk dine boquerones i en salat! I Tinas selvkomponerte västerviksalat er det syltet strømming med ferskpoteter, sjalottløk og kalamataoliven.
Salte, spicy mandler Sprø, salte og litt sterke mandler er snacks de fleste har vanskelig for å la stå i fred. I denne oppskriften kan du velge mellom kajennepepper, chili og røykt paprika.
Sitron- og pistasjkjeks Hvis du fryser deigen til disse gode sitron- og pistasjkjeksene, kan du få dem nystekte hver gang de skal serveres. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Bygg- og kikertsalat Dette er en middagssalat som kan spises alene eller brukes som tilbehør. Lager du litt ekstra, er den god som lunsj dagen etter.
Kylling med gulrot, ramsløk og bukkehornsfrø Hele kyllingen blir brukt i Tareq Taylors oppskrift med gulrot, ramsløk og knutekål. Det kokes fond av kyllingskroget som blir til nydelig saus.
Rabarbrasmuldrepai med bringebær, ingefær og vanilje Når vi skal feire vår og sommer er rabarbra en selvsagt ingrediens. Lise Finckenhagen lager mørdeig til paibunnen og smuldredeig til lokket. Og mellom de to lagene blander hun rabarbra, bringebær, ingefær og vaniljefrø.
Asparges med skinke og hollandés Asparges og hollandéssaus passer ypperlig sammen. Lise Finckenhagen serverer asparges med saus og noen skiver god spekeskinke.