Porchetta med gratinerte poteter Porchetta med aprikoser og ingefær serveres sammen med gratinerte poteter med allehånde. Svinerullen er et spennende og smaksrikt alternativ til juleskinken.
Suppe med gresskar, kokosmelk og elgboller Små kjøttboller av elgkjøtt i en varm og god suppe av muskatgresskar, epler og kokosmelk.
En skånsk variant av kaiserschmarrn Tina Nordström lager sin egen vri på den tradisjonelle østerrikske pannekaken som serveres som dessert.
Stekt kylling med fløtestuet surkål Tinas gode hovedrett med melkesyregjæret kål, fløte, god pølse og maiskylling med urter.
Sjokoladekake med messmör Svensk messmör brukes som pålegg og kan kjøpes i tuber. Tina Nordström bruker det i sjokoladekake sammen med innkokte klementiner.
Krydret daddelbrød med geitost og multer I første episode av Tinas julemat serverer hun krydret daddelbrød med vispet geitost og multer.