Suppe med gresskar, kokosmelk og elgboller

Varm suppe med boller av elgkjøtt med kremost og curry.

Foto: Fra TV-serien Tinas julekjøkken / TV4

Suppe med gresskar, kokosmelk og elgboller

Små kjøttboller av elgkjøtt i en varm og god suppe av muskatgresskar, epler og kokosmelk.

Slik gjør du

Suppen
Grovhakk løken og knus hvitløken. Skjær eplene i båter, ta vekk kjernehuset. Skjær pastinakken i skiver og skjær opp gresskaret i terninger. Fres alt i en gryte.

Hell på kokosmelk og vann. La det koke til ingrediensene er myke. Kjør suppen med en stavmikser og ha i crème fraîche. Smak til med salt og pepper.

Kjøttboller
Bland kjøttdeigen med egg og ost. Bland inn løk og curry. Smak til med salt og pepper.

Form blandingen til kjøttboller og ha dem i suppen. La det småkoke. Tiden er avhengig av størrelsen på kjøttbollene.

Server suppen og ha litt frisk koriander og limejuice på toppen.

Tips

Flere oppskrifter: Tinas julekjøkken

Kilde: Tina Nordström i TV-serien Tinas julekjøkken/TV4