En skånsk variant av kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn med melis og rosiner er klar til servering.

Foto: Fra TV-serien Tinas julekjøkken / TV4

En skånsk variant av kaiserschmarrn

Tina Nordström lager sin egen vri på den tradisjonelle østerrikske pannekaken som serveres som dessert.

Slik gjør du

Romrosiner
Bland rosinene med rommen, la dem trekke noen minutter.

Røren
Ha eggene i en skål , visp inn mel, melk og fløte. Tilsett sukker, bakepulver og revet sitronskall og visp alt sammen.

Smelt smør og ha det i røren. Hell røren i en stekepanne og la den stå på svak varme i ca. 20 minutter. Snu pannekaken og la den steke i ca. 5 minutter.

Strø over melis. Ha på rosinene og server med vispet krem.

Tips

Flere oppskrifter: Tinas julekjøkken

Kilde: Tina Nordström i TV-serien Tinas julekjøkken/TV4