Stekt kylling med fløtestuet surkål

La kyllingen ligge med skinnsiden ned det meste av tiden den stekes.

Foto: Fra TV-serien Tinas julekjøkken / TV4

Stekt kylling med fløtestuet surkål

Tinas gode hovedrett med melkesyregjæret kål, fløte, god pølse og maiskylling med urter.

Slik gjør du

Kylling
Fordel urtene under skinnet på kyllingene. Ha på salt og pepper. Brun kyllingene med skinnsiden ned i ca. 7 minutter. Snu kyllingen og stek på den andre siden. Sett den til side.

Fløtestuet melkesyregjæret kål
Skjær løk og pølse i tynne skiver. Brunes i smør og olje i pannen. Knus einebærene og ha i pannen. Hell på fløten og la det koke i ca. 5 minutter.

Hell på den melkesyregjærede kålen og bland den med fløteblandingen. (Hvis du heller vil bruke surkål, er det lov.)

Legg fløtestuingen opp på en tallerken, del kyllingen i to og server.

Tips

Flere oppskrifter: Tinas julekjøkken

Se også: Oppskrift på melkesyregjæret kål

Kilde: Tina Nordström i TV-serien Tinas julekjøkken/TV4