Slik gjør du
Legg safranen i en liten kopp med 4 spiseskjeer av grønnsakkraften, og sett det til side for å la safranen blande seg med kraften. I mellomtiden varmes olivenoljen på middels varme i en stor gryte eller stekepanne med høye kanter.
Finhakk løken og tilsett den. Stek i 5 minutter til den er myk, men pass på å ikke brune den. Rør av og til. Hell i vinen og la den boble i 1 minutt eller til den har fordampet.
Tilsett risen og stek i 3 minutter under konstant omrøring, eller til riskornene er blanke og fine.
Rør inn safranblandingen. Tilsett 2 øser med grønnsakkraft og la det småkoke. Rør kontinuerlig til væsken er absorbert. Fortsett med å tilsette resten av kraften på samme måte, til risen er kokt, men fortsatt har et hint av motstand i seg. Dette vil totalt ta 16 til 18 minutter. Det er ikke sikkert du trenger å ha i all kraften.
Fjern gryten fra varmen. Tilsett smør, erter og Grana Padano-ost, og rør i cirka 30 sekunder til den blir kremet. Krydre med salt og pepper.