Laster innhold, vennligst vent..
Over-natten-grøt med havre, bygg og bringebær

Grøten med havre bygg og bringebær har fått ekstra bringebær, ristede mandelflak og hakket sjokolade på toppen.

Foto: Tone Rieber-Mohn / NRK

Over-natten-grøt med havre, bygg og bringebær

Frokosten gjør seg klar i kjøleskapet. Når morgenen kommer rører du godt i grøten og tilsetter mer bringebær eller mandler.

Slik gjør du

Rør sammen alle ingrediensene, og ha det over på et glass eller i en liten bolle. Bruk gjerne et passende sylteglass. Dekk til glasset eller bollen, og la blandingen stå i kjøleskapet natten over eller i minst seks timer.

Rør godt rundt før servering. Pynt med noen ekstra bringebær og litt ristede mandler hvis ønskelig.

Tips

Lise Finckenhagen har flere varianter av over-natten-grøt.

Kilde: Lise Finckenhagen i radioprogrammet «Jacobsen» i NRK P1+