Er du så heldig å ha en egen grønnsakshage? Man får gjerne store mengder, og mange synes det er vanskelig å få spist opp all squashen. Her kommer hjelpen.
Mat i en bolle. Så enkelt og godt. Alle ingrediensene kan byttes ut med det du har hjemme og er perfekte å tilpasse etter sesongen.
Når danske kokker vipper opp den sin egen klassiker uten kjøtt, da blir vi virkelig interessert. Brødene Price lager frikadeller av squash og purre servert med en enkel og deilig raita.
Mettende og smakfulle grønnsaker som har fått en runde på grillen. Det gir ekstra god smak. Grønnsakene klarer seg godt på egen hånd med bare litt brød til. Denne spanske retten skal serveres kald, men er like god varm.
Friterte pletter av squash – det er så godt! Tareq Taylor serverer dem til pasta eller sammen med løyrom og litt rømme til fest. De er anvendelige til litt av hvert. Her er det bare å bruke fantasien.
Får du tak i en ekstra stor squash, kan du fylle den med godsaker og bake den i ovnen.
Squashen passer til alle retter som trenger litt syre og friskhet. Bare pass på å ikke la den bli stående lenge på kjøkkenbenken. Da mister den spensten.
Tareq Taylor lager sin «slurvete» pasta i TV-serien «Hygge i hagen».
Et godt utvalg av forskjellige smaker, farger og konsistenser med godt brød til er en ypperlig start på ethvert festmåltid.