Rabarbra- og jordbærdessert Sommerlig dessert-kake med rabarbra og jordbær, en perfekt blanding av sødme og syrlighet. Det blir ekstra godt med litt knas på toppen.
Krydderkokte jordbær med jordbærsuppe og mynteis Familien Lavoll i «Familiekokkene» krydrer jordbærene med kanel og stjerneanis og serverer dem sammen med hjemmelaget is.
Fruktgelé med prosecco Dette er en sommerlig dessert som du kan lage i god tid, perfekt når du skal ha gjester. Den har noen spesielle ingredienser: Prosecco og bergamottsirup. Bergamottsirup lages av sitrusfrukten bergamott som dyrkes i Calabria.
Ostekake med jordbær Ostekake som du ikke trenger stekeovn for å lage. Ostekremen er laget med jordbærgelé og skal stå kaldt for å stivne. Gled deg til den myke, luftige konsistensen og den nydelige smaken av jordbær.
Jordbær, tomat og vannmelonsalat En frisk og fin salat med farger og smaker som kler hverandre godt. Du kan drysse over fetaost om du vil, men salaten smaker veldig godt uten også.
Salat med jordbær, mozzarella og avokado Jordbær i salaten gjør den både frisk og sødmefull, og kombinasjonen jordbær og avokado er nydelig.
Jordbærdessert Denne jordbærdesserten med karamellisert brioche og hylleblomstsaus gir deg en søt, kremet og knasende smak av sommer.
Sommer og jordbær hører sammen De er røde og deilige og smaker godt i en skål med litt sukker på. Men hvis du vil variere, prøv dem i en salat, i en sommerdrikk eller sammen med lime, vanilje og mynte i en dessert. Av Kristin Eriksen
Sommerbær på nøttebunn Lise Finckenhagen disker opp med en ordentlig sommerkake full av bær, i skjønn harmoni med en deilig nøttebunn av mandler.
Mini-paier med deilig variert fyll Piroger er perfekt piknikmat. Smakfulle og vakre små paier gjør alle glade, spesielt hvis du serverer dem i godt selskap. Fyllet kan varieres i det uendelige.
Churros med karamellsaus Sprøtt og herlig godt spansk bakverk. Churros friteres gylne, dyppes i kanelsukker og serveres gjerne med en god dipp. Denne gangen er det karamellsaus.
Fiskesupper fra hele verden Vi elsker fiskesuppe. Den fra Bergen, den indiske og franske. Den raske og den fra bunnen. Gastronomen imponerer også. Kanskje du skulle prøve en ny variant? Av Ingvill Bjorland
Brownie cupcakes med sjokoladefrosting Cupcakes har vært trendy en god stund, og det er ikke noe som er bedre enn å lage dem selv. Og så pynte dem med fristende sjokoladefrosting.