Slik gjør du
Sitronkrem
Riv skallet av sitronene og press saften, ha alt i en liten gryte. Tilsett sukker og eggeplommer. Varm forsiktig opp på komfyren til det tykner. Det skal ikke koke, da blir det eggerøre av hele greia.
Ta gryten av varmen og visp inn smøret i den varme sitronkremen. Sil sitroncurden i en skål og sett den i kjøleskapet så den avkjøles.
Visp fløten stiv og bland den med sitroncurden.
Karamelliserte pekannøtter
Smelt sukkeret i en stekepanne til det har blitt gyllen karamell. Tilsett nøttene og rør godt rundt så karamellen dekker nøttene helt. Tilsett salt.
Hell alt over på et bakepapir og la det avkjøles helt. Grovhakkes.
Myntesukker
Bland sukker og mynte i en morter og knus dem sammen.
Sett sammen retten
Legg en god klatt sitronkrem i en dyp skål eller tallerken. Sett jordbær ned i kremen, dryss over karamelliserte pekannøtter og til slutt litt myntesukker på toppen.