En kjapp og enkel høstgryte med flaskegresskar. Her får du hverdagsmat klar på en halvtime.
Det er viktig å bake gresskarene lenge nok, slik at de blir møre. Hvis ikke mister de noe av den gode sødmen.
I USA er de glad i gresskar og bruker det ofte i kaker og desserter. Thanksgiving er ikke noe unntak. Prøv Brødrene Prices ostekake med krydret gresskarfyll.
Kjøpt gresskar til Halloween, men bare brukt det til pynt? Vegetarbloggeren Mari Hult deler oppskriftene som skal få deg til å bruke hele gresskaret.
Supersaftig bakst med masse gode smaker fra banan, gresskar, sjokolade og nøtter. Banan og gresskarpuré er en fabelaktig erstatning for egg.
Mari Hults høstfavoritt med smak av gresskar, kanel, allehånde, muskat og ingefær. Det har blitt sagt at det var litt som noen hadde tatt et stort kakestykke, hatt det i en blender, og laget en kaffe av det.
Dette er en nydelig puré som du kan bruke i bakst, sauser, supper og ikke minst i pumpkin spiced latte. Dette er en av vegetarblogger Mari Hults favorittmetoder for å konservere gresskaret.
Ikke kast gresskaret. Det kan bli så mye godt, mener vegetarblogger Mari Hult. Hun foreslår en herlig dipp med gresskar, kikerter, tahini og hvitløk.
Mange gresskar går til spille som pynt før Halloween. Mari Hult håper hennes cupcakes kan inspirere til å ikke kaste gresskarets innmat. Hun lager cupcakes med krydra bunn og mild kremostglasur.