Neslesuppe med posjerte egg Vårens første grønne skudd på neslene blir til nydelig grønn suppe. Få med deg hvordan du superenkelt lager posjerte egg.
Neslelefser med neslepesto og gulbeter Vårgrønne neslewraps fylt med neslepesto, gulbeter, hvit geitost og pinjekjerner.
Makrell med brennesle, ramsløk og asparges Vårlig fiskerett med nordiske ingredienser og frisk smak av ramsløk og sitron.
Teblanding med norske blader Te av tørket brennesle, løvetann og bjørkeblader blir helt gjennom norsk.
Brenneslesuppe Brenneslen er vond å brenne seg på, men knallgod som suppe, og full av nyttige vitaminer! Og du finner den ganske sikkert i en grøftekant i nærheten av der du bor.
Neslepesto med tagliatelle, ristede mandler og hvitløk Tareq Taylor lager pesto på unge nesleblader og løkurt. Det setter god smak på pastaen sammen med hvitløk og chili. Mandlene gir litt ekstra å tygge på.
Brenneslesuppe Når du serverer brenneslesuppe har du også en historie å fortelle. Hvor fant du brenneslene, hvordan var turen? Lise Finckenhagen liker mat med fortellinger og gir deg oppskriften på neslesuppe.
Risotto med asparges og brennesler De nye bladene fra brenneslene bruker Tareq Taylor i en risotto sammen med asparges. Retten serveres med små tomater og bladpersille.
Kikertsuppe med eple og karri Det er mange grunner til å nyte kikertsuppe med eple og karri. Suppen varmer godt i kroppen, den er stappfull av proteiner, kjernesunn og den koster ikke mer enn en tyggegummipakke!
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.