lompechips

Lompechips er perfekt snacks sammen med litt friske grønnsaker, chili-dipp og litt enkel guacamole.

Foto: Mia Frogner / Green Bonanza

Lompechips

Er det noensinne sånn at mengden lomper i en pakke tilsvarer det du trenger? Det skjer aldri hos oss, og det er nesten like greit, for det betyr at vi kan lage lompechips av resten.

Slik gjør du

Del lompene i fire. Legg et bakepapir på en rist, og pensle bakepapiret med olje før du legger på lompene. Pensle lompene med olje på oversiden, og strø over litt salt, paprikapulver og chilipulver – eller andre krydder du liker, alt funker!

Sett brettet midt i ovnen på 175 grader. Følg med på lompene, snu dem etter 5-6 minutter. De er ferdige når de er sprø og gylne i kantene, maks ti minutter.

Tips

Som restesnacks er det perfekt med det du har av grønnsaker i kjøleskapet – gulrot i staver, agurk, tomat, frisk brokkoli, litt oliven, eventuelt litt guacamole og rømme om du vil slå på stortromma.

Kilde: Mia Frogner/Greenbonanza.com