Konfekt med marsipan og hasselnøtter

Konfekt med marsipan og hasselnøtter pyntet med tørkede ringblomster.

Konfekt med lokal ost, tyttebær og hasselnøtter

Det søte i sjokoladen og den salte osten går godt sammen i denne oppskriften på konfekt fra Hanne Frosta i Førkveld.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Varm opp fløte på lav varme, smelt sjokoladen i, ha i honning, rør inn smør i små terninger.

Ha bakepapir i bunn av en form. Hell i sjokolademassen. La dette avkjøles litt.

Legg på blåost, i “striper”. Ha på tyttebær. Ha på ristede hasselnøtter. Ha på marsipan. Hell over nytt lag med overtrekksjokolade.

I Førkveld bruker Hanne Frosta også sjokoladekake Nemesis som bunn i konfekten. Oppskriften finner du under her.

Tips

Du kan også bruke kremet hvit geitost i konfekten.

Økologisk kakaomasse kan bestilles på www.okosjokolade.no

Oppskrift:

Se også: Oppskriftene fra Hanne Frosta

Kilde: Hanne Frosta i Førkveld