Slik gjør du
Kok opp sukker og eddik.
Trekk knoppene i 2 minutter. Ha alt over på rent glass.
Tips
Se Hanne Frosta lage mat med løvetann i Norge Rundt.
- Oppskrift: Løvetannsirup
Kilde: Hanne Frosta i Norge Rundt
Syltede løvetannknopper klare til å brukes i salaten.
Foto: Kjell Jøran Hansen / NRKHanne Frosta plukker knopper av løvetann for å bruke dem i matlagingen. Syltede løvetannknopper er veldig gode i salat.
Kok opp sukker og eddik.
Trekk knoppene i 2 minutter. Ha alt over på rent glass.
Se Hanne Frosta lage mat med løvetann i Norge Rundt.
Kilde: Hanne Frosta i Norge Rundt
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.