Slik gjør du
Bruk en skarp kniv og lag en lomme på langs av kotelettene. Del osten i fire like deler, trykk en ostebit godt inn i hver lomme og klem lommen godt igjen. Krydre kotelettene med salt og pepper og vend de først i mel, så i egg og til slutt i loffsmuler. Stek de fylte, panerte kotelettene gylne og sprø i en blanding av smør og olje. Er du usikker på om de er ferdigstekte kan du eventuelt ettersteke kotelettene i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Varme plommer
Del plommene i to og fjern steinene. Stek plommene (med snittflaten ned) i smør/olje og honning til de begynner å mykne. Bland de stekte plommene (og eventuell saft fra pannen) sammen med salaten og nøttene. Drypp over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
Anrett og server.
Kilde: Lise Finckenhagen i «Jacobsen» på NRK P1+