Frisk bowl med tindved og eple

Frisk frukt, multelikør, hvitvin og eplejuice blir en spennende drink før maten.

Foto: Carina Ahlskog / YLE

Frisk bowl med tindved og eple

En frisk og leskende bowl er en innbydende aperitiff som pirrer smaksløkene. Frisk frukt gir syre og friskhet.

Slik gjør du

Legg eple-, sitron- og limeskiver i bunnen av en stor glassmugge sammen med sitronmelisse. Press frukten med en sleiv så de gir fra seg smak.

Legg i isbiter og hell på multelikør, vin og eplejuice. Fyll opp med mineralvann og de frosne tindvedbærene.

Tips

Legg isbitene oppå frukten for å holde frukten i bunnen av glassmuggen.

Frosne tindvedbær kan byttes ut med frosne multer.

Et alkoholfritt alternativ er å bytte ut vinen med hylleblomstsaft og multelikøren med saft fra multer.

Kilde: Ella Grüssner Cromwell-Morgan i TV-serien Hygge i Strömsö/YLE